3 rätters meny för bröllop och fest

Förrätt:

  • Rimmad torsk med brandade (kräm på rökt torsk, grädde & persiljerot), syltad citron, örtolja och brynt smörpulver 95:-
  • ”Gubbröra” Matjessill, syrad äggröra, crumble på kavring & brynt smör, friterad lök & plockad dill 85:-
  • Jordärtskockssoppa med eldat äpple, fänkål och smulad prosciutto 85:-
  • Tartar på gravat reninnanlår, med torkad och krämig rödbeta, picklade senapskorn, potatischips & riven almnäs tegel 95:-
  • Lättbakad röding med gelé på ättika- & dill, forellrom, kallpressad rapsmajonäs, salladsskott & dillkrutong 95:-
  • Sotad pilgrimsmussla med sesam- & morotskräm, torkad morot, ingefärssyrad gurka, blomkål & en karamelliserad citrondressing 95:-
  • Skaldjurstoast smaksatt med wrångebäcksost från Almnäs samt pepparrot, serveras på kavring med syrad rödlök & örter 90:-
  • Bakad och krämig pumpa med getost, örtsallad, citronette och saltrostade pumpakärnor (vegetarisk) 85:-

Varmrätt:

  • Kummelrygg med eldad citron- och kycklingsky, bakad gulbeta, körvel & gurka samt en potatispuré smaksatt med brynt smör 195:-
  • Smörstekt gösfilé med skaldjurssmör, ragu på torkade tomater och sockerärta, örtslungad potatis, sandefjordsås smaksatt med citronverbena 235:-
  • Urbenad lammsadel med kumminbakad spetskål, glacerade rotfrukter samt en öl- & lagerbladssky 225:-
  • Oxfilé med ragu på rökt fläsk, mandel och smålök serveras med potatisterrin, grönt smör och en lättrökt rödvinssky 245:-
  • Ballotine på gårdskyckling fylld med murklor sevreras med mörkokt anklår, krämig och råstekt jordärtskocka, potatisgnocchi samt parmesansky 195:-
  • Fläskfilé med primörer,  rotfruktsgratäng smaksatt med prästost, lagerblad och muskot samt rostad vitlökssky 175:-
  • Helbakad rotselleri med citrontimjanbakad lök, ragu på puy-linser & svamp, citronsky och en rostas sellerikräm (vegetarisk) 175:-

Dessert:

  • Bakad chokladkräm, rostad kakao, ”honey crunch”, hallon & kolapannacotta 70:-
  • Rostad mandelkaka, med blåbär, mandelmjölk och inkokt päron 65:-
  • ”Brulée” på vit choklad & getost med bränd vit choklad samt dressing & marmelad på havtorn 70:-
  • Citrustarte med färska bär & vispad vaniljmascarpone 65:-

Minsta antal vid beställning är 10 personer. Är ni färre, ring oss gärna för att se vad vi kan erbjuda.

Har du frågor eller vill beställa catering eller buffé från oss?

Fyll i namn och kontaktuppgifter så återkommer vi till dig så snart vi kan.
Välkommen med din förfrågan!