Golfen

”En evighet från vardagen – Fem minuter från sta’n”
Mattias och Martin med personal har öppet på Skövde GK året om. Buffébordet står uppdukat till lunch: Dagens soppa, två varmrätter, stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka.
Du kan även utnyttja vår vackert belägna restaurang t ex 50-­årskalas, dopmiddag, bröllop, firmafester m.m. Lokalen har separat konferensdel där ni även kan äta er lunch eller middag i avskiljdhet.

Ingen vanlig lunch

Under lunchtid mellan kl 11.15-14.00 kombinerar vi traditionella rätter med nya matkulturer på en omtalad buffé. Låt dina smaklökar åka berg- och dalbana mellan spännande kullar av jungfruolja och kryddor och mjuka dalar av stilla njutning. All mat är tillagad av de bästa råvaror, alla rätter skapade med omtanke.
Köp gärna vår lunchhäfte med11 luncher för 990: –

Middag hos oss på Golfen

Du kan även avnjuta en 2- eller 3-rätters meny med goda viner och utsökta desserter hos oss på Golfen. Eller varför inte en buffé med Italienska förtecken?! Mången har firat sina bemärkelsedagar här, både dop och vigsel har vi haft i huset. Vi hjälper också gärna till att anordna en värdig minnestund med vacker och vällagad mat. Varmt välkommen med din förfrågan!

Helglunch under golfsäsongen

På grund av ombyggnationen utav banan så har vi inga helgluncher säsongen 2017. Dessa återkommer till våren 2018 när banan står redo.

Vill du komma i kontakt med oss på Golfrestaurangen?

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan.