Om MattiasMat

MattiasMat är den självklara platsen för smakfulla möten! MattiasMat drivs och ägs av mig, Mattias Hägg och inom mitt varumärke, Mattias Mat, ingår just nu två restauranger och en cateringverksamhet. Vi tillhandahåller även matlagningskurser, specialarrangemang, mm.

Våra två restauranger är Restaurang Orangeriet på Gothia Science Park i Skövde, samt Skövde Golfrestaurang vid Skövde Golfbana. På båda våra restauranger kan du äta välkomponerade luncher med något för alla smaker.

Min tanke med verksamheten är att du som kund alltid ska hitta något som passar dig, både i smak och utförande, Därför komponerar vi gärna ihop en god och smakfull tillställning tillsammans med dig, Vi kan även hjälpa dig med personal till ditt event, eller du kanske behöver hyra porslin, tält eller underhållning. Vi har ett brett nätverk av goda samarbetspartners och tar gärna helhetsansvaret.

Kontakta gärna mig nedan via formuläret så återkommer jag till dig.

Vänliga hälsningar
Mattias Hägg

Vill du komma i kontakt med oss på MattiasMat? Använd detta formulär

Har du frågor om catering, bokning av middagar eller kanske vill ha en offert på just din drömmiddag? Fyll i namn och kontaktuppgifter så återkommer vi till dig så snart vi kan.