Regionens hus

Den 26/11 öppnar Mattias Mat med Mattias Hägg, Martin Knutas och Simon Knutas upp Restaurangen i Regionens Hus.

Mattias Mat driver idag restaurang på Gothia Science Park i Skövde i form av Restaurang Orangeriet, man driver även Golfrestaurangen vid Skövde Golfklubb och ett cateringkök vid Hasslums industriområde där stora delar av cateringverksamheten äger rum och där det samtidigt är ett populärt kök för hämtlunch. Man kommer även under våren 2019 öppna upp en saluhall i Skövde Centrum med fokus på lokala produkter.

I Regionens Hus är ambitionen att så långt det bara är möjligt servera råvaror från regionen, med ett fåtal undantag som t.ex. salt och peppar som vi ännu inte lyckats utvinna i det fantastiska landet mellan Vänern och Vättern.

I samband med detta så tar de in en delägare som kommer att verka som platschef, detta är ingen mindre än Martin Karlsson som senast verkat som kökschef på Billingehus och dessförinnan varit ansvarig på travbanerestaurangerna för Idas Bryggas räkning. Martin har sedan sin första prao som fjortonåring varit branchen trogen och har med framgång även tävlat i den ädla konsten matlagning, Martin har tävlat i OS, Culinary Olympics både 2012 och 2016 samt SM i skolmat 2010. Vi är är oerhört glada och stolta över att få förvalta och vidareutveckla vårt fantastiska matarv.

Varmt välkomna till oss!