3 rätters meny för bröllop och fest

Förrätt:

  • Skaldjurscocktail” Hummer & räka med chorizomajjo, rimmad gurka, torkad råg, råhyvlad blomkål och örtskott 115:- Lägg till löjrom + 30:- / person
  • ”Gubbröra” Matjessill, potatis, syrad äggröra, crumble på kavring & brynt smör, friterad lök & plockad dill 85:-
  • Klasisk Löjrom ( 30 gram ) med creme fraiche, rödlök, citron & smörstekt toast 125:- 
  • Jordärtskockssoppa med eldat äpple, fänkål, smulad prosciutto samt husets smör och bröd 85:-
  • Skaldjurssoppa med citronglacerade betor, örtskott samt husets smör och bröd 95:-
  • Brullée på lagrad ost från almnäs, rågbröd, rödvinsinkokt lök, körvelpesto och svensk lufttorkad skinka 105:-
  • Brynt oxcarpaccio med rökt potatiskräm, potatischips, torkat isterband, rödbeta och örtskott 105:-
  • Tartar på pilgrimsmussla och blåmussla med blåmusselgrädde, löjrom, råstekt jordärtskocka, krutonger samt örtskott 110:-
  • Skaldjurstoast smaksatt med wrångebäcksost från Almnäs samt pepparrot, serveras på kavring med syrad rödlök & örter 95:-
  • Eldad purjolök med getost, örtsallad, citron, blomkålskräm & sotad blomkål (vegetarisk) 85:-
  • ”Ceviche” på saltbakad gulbeta, misomajjo, lime, koriander, sesam, brödchips 85:-

Varmrätt:

  • Rimmad torskrygg ”Ängasoppa” med sommarprimörer i en krämig grönsaksbuljong, dillolja samt dillkokt färskpotatis (serveras maj-aug) 195:-*
  • Rimmad torskrygg med potatispuré smaksatt med brynt smör och citron, blåmusselsås, körvel, gurka och fänkål (serveras sept-april) 195:-
  • Smörstekt röding med ragu på linser, schalottenlök och rotselleri, örtstompad potatis och persiljerot samt hummersky 225:-
  • Urbenad lammsadel, mörkokt lammlägg med cocobönor & rostad tomat serveras med lammsky och potatisfondant 225:-
  • Oxfilé med bakade jordärtskockor- & knippmorot ”provencale”, jordärtskockscréme, potatiskaka smaksatt med lagrad ost från Almnäs samt lättsyrad tryffelsky 245:-
  • Gårdskycklingbröst med korv på låret smaksatt med timjan- och citron, brynt smör -& mandelpotatiskräm, spetskål, krispigt kycklingskinn samt velouté på rostade kycklingben och färska örter 195:-
  • Fläskfilé med primörer, rotfruktsgratäng smaksatt med prästost, lagerblad och muskot samt kalvsky smaksatt med sherryvinäger 175:-
  • Grillad flankstek med rostad tomat, gröna bönor, kryddrostad potatis, rödvinssky samt örtbearnaise 185:-
  • Helstekt hjortytterfile med pärllök kokt i brynt smör, kräm på rotselleri och kantareller, brynt svamp samt viltsky 235:-
  • Helbakad rotselleri med citrontimjanbakad lök, ragu på puy-linser & svamp, citronsky och en rostad sellerikräm (vegetarisk) 175:-
  • Grillad spetskål med råmarinerad sparris, karamelliserad kålcrème, färskpotatis och sparris”hollandaise” (vegetarisk, serveras maj-sept) 175:-

Dessert:

  • Chokladkräm, rostad kakao, ”honey crunch”, hallon & kolapannacotta 70:-
  • Eldat äpple med blåbär, stekt kardemummakaka, brynt smörkräm, mandelmjölk, äppelkaramell 75:-
  • Pannacotta på vit choklad, sesamfrön och värsåsyoghurt med sesamkrisp samt pumpa -& citronkräm 70:-
  • Citrustarte med färska bär & vispad vaniljmascarpone 65:-
  • Jordgubbsmousse med fläder och bränd vit choklad 65:-
  • Klassisk Tiramisu 70:

Vi tar självklart hänsyn till just dina önskemål om meny om du inte hittar något som passar perfekt bland våra menyförslag här.
Minsta antal vid beställning är 20 personer. Är ni färre, ring oss gärna för att se vad vi kan erbjuda
.
Alla priser är per person.

Klicka här för att läsa mer om våra bokningsrutiner.

Har du frågor eller vill beställa catering eller buffé från oss?

Fyll i namn och kontaktuppgifter så återkommer vi till dig så snart vi kan.
Välkommen med din förfrågan!