April-Juni

– Finns för beställning April till Juni –

Komponera din meny efter tycke och smak. En, två eller tre rätter!? Du bestämmer och vi lagar.
Hittar du inte exakt vad du är sugen på just här så kontakta oss. Vi löser evenemanget tillsammans med dig.

Förrätter

  • Krämig och råstekt vit sparris med emulsion på brynt smör, torkad ost, surdegskrutong och sparrisolja 105:-
  • Confit på röding med brynt blomkålscrème, pepparrot och salladsskott 125:-
  • Saltbakad beta med svensk lufttorkad skinka, lättrökt mozzarella, ruccolla, reducerad balsamvinäger & torkad rödbeta 95:-

Varmrätter

  • ”Ängasoppa” Späda vårgrönsaker, fondantkokt potatis, ragu på bondböna och schalottenlök samt en krämig grönsaksvelouté 195:-
  • Bakad långarygg med brynt skaldjurssmör, blomkål, körvel, rökt musselgräddsky, potatispuré 225:-
  • Fläskfilé med pressad fläsksida, krämig & råstekt jordärtskocka samt soja & ingefärssky 195:-

Desserter

  • Klassisk chokladmousse med brownie, pistage, halloncurd och färska hallon 85:-
  • ”Nyponsoppa” med rostad mandelbiskvi och tonkabönskräm 85:-