Restaurang Mode v. 17

Lunchbuffé

Måndag – Fredag 11.15 – 14.00
139:- / person Take Away 129:-

Måndag

 Citronbakad kyckling med tzatziki, sparris och råstekt potatis

Bakad sej med vitvinssås, gröna ärtor, dillslungad potatis

Rostad blomkål med hummus, citronolja och rostade frön

Tisdag

 Nattbakad karré med tryffelsky, stekt svamp, bakad lök och potatispuré

Pocherad kolja med kokt potatis, ägg & persiljesås

Bönchili med friterat tortilla och ris

Onsdag

Kycklingfärsbiffar med basilikacrème, rostad paprika och klyftpotatis

Bakad torsk med brynt smör, sparris, rädisor och dillslungad potatis

Morot ”Hasselback” med brynt smör, soja, quinoa

Torsdag

 Örtmarinerad fläskfilé med sotad purjolök, grönpepparsås och potatisgratäng

Panerad flundra med kall romsås, picklad rödlök, citron & kokt potatis

Bakad rotselleri med svampcrème & grönkål

Fredag

 Wallenbergare med brynt smör, lingon, ärtsallad & potatispuré

Fiskgratäng med räkor, picklad morot, dill och kokt potatis

Broccolibiffar med brynt smör och potatispuré

Orangeriet v. 17

Lunch

Måndag – Fredag 11.30 – 13.30
139:- / person Take Away 129:-

Måndag

Grönt
Kålpannkaka med sojastekt broccoli, hackat ägg och chilimajonnäs

Skönt
Örtstekt högrev med het tomatsås, rostad potatis och bakad lök

-Nyttigt 415 kcal-
Kyckling ”Ramen” citrongräs, råhyvlad champinjon, nudlar, salladslök och bakat ägg

Tisdag

Grönt
Frittata med tomat, bönor, stekt ost och soltorkad tomataioli

Skönt
Långbakad högrev med gräddsås, potatismos, syrad gurka och rårörda lingon

-Nyttigt 415 kcal-
Kyckling ”Ramen” citrongräs, råhyvlad champinjon, nudlar, salladslök och bakat ägg

Onsdag

Grönt
Ramslökspasta med spenat, grön ärta, lagrad ost och chiliolja

Skönt
Flundra ”grenoble” med kapris, rödbetor, brynt smör och krossad potatis

-Nyttigt 415 kcal-
Kyckling ”Ramen” citrongräs, råhyvlad champinjon, nudlar, salladslök och bakat ägg

Torsdag

Grönt
Bakad rotselleri med gräddsås, lingon, syrad gurka och stekta bönor

Skönt
Köttfärslimpa ”marrakech” med couscous, hummus, myntayoghurt och tabbouleh

-Nyttigt 415 kcal-
Kyckling ”Ramen” citrongräs, råhyvlad champinjon, nudlar, salladslök och bakat ägg

Fredag

Grönt
Blomkålscurry med kikärtor, ingefära, basmatiris och mangochutney

Skönt
Havets wallenbergare med hollandaisesås, sparris, spenat och dillstompad potatis

-Nyttigt 415 kcal-
Kyckling ”Ramen” citrongräs, råhyvlad champinjon, nudlar, salladslök och bakat ägg

Golfen v. 17

Lunchbuffé

Måndag – Fredag 11.15 – 14.00

Måndag

Ångad långa med rostad kräftsky, smörstekta vårprimörer och dillkokt potatis

Vitlöksbakad fläskkotlett med ramslöksaioli, skysås och rostade rotsaker

Tortellini smaksatt med ramslök serveras med sotat tzayspett, paprika och riven hårdost

Tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

”Bibimbap” på nattbakad högrev med soya, ingefära & salladslök, chilisekt ris & yuzumajonnäs

”Bibimbap” på pulled oumph med soya, ingefära & salladslök, chilisekt ris & yuzumajonnäs

Onsdag

Laxfärserad flundra toppad med dillfrästa rädisor serveras med vitvinssås och potatisstomp

Grillad kycklingfilé med yoghurtdressing tomatsalsa och rostad potatis

Getostbakade betor med buljongkokta linser, röstade frön och krasse

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Baconlindad köttfärslimpa med champinjonsås, örtfrästa haricotsverts, kokt potatis

Gratinerad blomkål smaksatt med tryffel serveras med rostade solrosfrön och potatispuré

Fredag

Havets wallenbergare med pernodsås, sockerärtor och potatispuré

Pepparstek på nötrulle med rödvinssås, vitlöksbakad tomat och råstekt potatis

Grillad halloumi med chimichurri, pepparsky och rostade rotfrukter

Lördag

Helgbuffé 11.30-15.00

Västerbottengratinerad kummel med gräslökssås och dillkokt potatis

Kolgrillad fläskfilé med bearnaise, rödvinssås och potatisgratäng

189:-/person

Söndag

Helgbuffé 11.30-15.00

Halstrad laxfilé serveras med kräfthollandaise, grillad citron samt dillkrossad potatis

Slottsstek serveras med gräddsås, pressgurka, gelé samt kokt potatis

189:-/person

Tradition v. 17

Lunch

Måndag – Fredag 11.00 – 14.00
129:- / person Take Away 129:-

Måndag

Modernt
Helstekt kotlett, pepparsås, lingonlök, persiljestekt palsternacka och rostad potatis

Grönt
Blomkålsgryta på cocosgrädde, kikärtor, pärlcouscous, koriander och picklad morot

Tisdag

Modernt
Asiatiska kycklingfärsbiffar ”spicy” med rostade grönsaker, basmatiris och wasabicréme

Grönt
Risotto med vitt vin, hårdost, puylinser och grönkål

Onsdag

Modernt
Karré ”osso buco” mustig tomatsås, rostade rotfrukter, picklad silverlök, gremolata och bovete

Grönt
Rotsellerischnitzel, tomatsallad, café de paris emulsion och rostad potatis

Torsdag

Modernt
Sotad sej med duchessepotatis, apelsinbakad morot, grön dillkräm och friterad mandel

Grönt
Cannelloni i tomatsås, toppad med mozzarella, spenat och zucchini

Fredag

Modernt
Baconlindad kyckling, pico de gallo, vitvinssås med grana padana, torkat rågbröd och casarecce

Grönt
Morotsbiff med rostad potatis, stuvad savoykål med ädelost och picklad lök

Traditionellt 129: –

Serveras hela veckan
Biff Lindström med rödbeta, brynt smör, rostad potatis, kapris, skysås och saltgurka

NYHET

Serveras varje fredag
Frasig schnitzel med skysås, citronsmör smaksatt med ansjovis, kapris, ärtsallad och stekt potatis
155: –