Om MattiasMat

MattiasMat är den självklara platsen för smakfulla möten! MattiasMat drivs och ägs av Martin Knutas.

Inom vårt varumärke, MattiasMat, ingår just nu fyra restauranger och en hel del cateringverksamhet. Vi tillhandahåller även matlagningskurser, specialarrangemang, mm.

Våra fyra restauranger är Restaurang Orangeriet belägen i Science Park i Skövde, samt Skövde Golfrestaurang vid Skövde Golfbana. Restaurang Mode i Regionens hus – Skövde och Restaurang Tradition på Skaraborgs Sjukhus. På alla våra restauranger kan du äta välkomponerade luncher med något för alla smaker.

Vår tanke med verksamheten är att du som kund alltid ska hitta något som passar dig, både i smak och utförande, Därför komponerar vi gärna ihop en god och smakfull tillställning tillsammans med dig, Vi kan även hjälpa dig med personal till ditt event, eller du kanske behöver hyra porslin, tält eller underhållning. Vi har ett brett nätverk av goda samarbetspartners och tar gärna helhetsansvaret.

Kontakta oss gärna via formuläret så återkommer vi till dig.

Hur arbetar vi på MattiasMat med hållbarhet?

Vår ambition är att alltid laga all mat från grunden och att arbeta med säsongsbaserade råvaror samt även i möjligaste mån lokala kötthandlare. Vi försöker vara innovativa och skapa attraktiva, välsmakande vegetariska måltider som alternativ på alla våra lunchmenyer.

Genom att samarbeta med Lokal Meny kommer vi att öka andelen lokal mat på våra menyer. Alla våra grönsaker levereras i gråbackar som returneras och återanvänds.För att minska matsvinn säljer vi överbliven mat via appen Karma

I den mån det är möjligt köper vi in större partier och lagerhåller varor för att minska antalet transporter.

Vi jobbar för att minska matsvinn genom tallrikserverad lunch på restaurang Orangeriet. Vi har sett över och drastiskt minskat våra inköp av engångsartiklar i plast och bytt ut mycket av vårt engångsmaterial till miljövänliga produkter.

Vi försöker nå ut med reklam och information så mycket som möjligt digitalt och tillämpar naturligtvis digital fakturahantering, med detta har vi minskat vår pappersförbrukning. Självklart källsorterar i möjligaste mån allt vårt avfall.

Vänliga hälsningar
Martin Knutas

Vill du komma i kontakt med oss på MattiasMat? Använd detta formulär

Har du frågor om catering, bokning av middagar eller kanske vill ha en offert på just din drömmiddag? Fyll i namn och kontaktuppgifter så återkommer vi till dig så snart vi kan.