Om MattiasMat

MattiasMat är den självklara platsen för smakfulla möten! MattiasMat drivs och ägs av Martin Knutas och Simon Knutas inom vårt varumärke, Mattias Mat, ingår just nu tre restauranger och en cateringverksamhet. Vi tillhandahåller även matlagningskurser, specialarrangemang, mm.

Våra tre restauranger är Restaurang Orangeriet på Science Park i Skövde, samt Skövde Golfrestaurang vid Skövde Golfbana. Restaurang Mode i Regionens hus – Skövde. Samt vårt cateringkök på Norregårdsvägen i Skövde. På alla våra restauranger kan du äta välkomponerade luncher med något för alla smaker.

Vår tanke med verksamheten är att du som kund alltid ska hitta något som passar dig, både i smak och utförande, Därför komponerar vi gärna ihop en god och smakfull tillställning tillsammans med dig, Vi kan även hjälpa dig med personal till ditt event, eller du kanske behöver hyra porslin, tält eller underhållning. Vi har ett brett nätverk av goda samarbetspartners och tar gärna helhetsansvaret.

Kontakta oss gärna via formuläret så återkommer vi till dig.

Vänliga hälsningar
Martin Knutas & Simon Knutas

Vill du komma i kontakt med oss på MattiasMat? Använd detta formulär

Har du frågor om catering, bokning av middagar eller kanske vill ha en offert på just din drömmiddag? Fyll i namn och kontaktuppgifter så återkommer vi till dig så snart vi kan.