Jobba hos oss

Bra råvaror och fantastiska drycker kan man alltid köpa in! Personalen som förädlar och serverar dem är det viktigaste för oss!

Våra restauranger är Restaurang Orangeriet i Science Park i Skövde, Golfrestaurangen vid Skövde Golfbana, Restaurang Mode i Regionens hus samt Restaurang Tradition på Skaraborgs Sjukhus. Vi driver också ett mysigt café i anslutning till restaurang Orangeriet i Skövde. Vid Arena Skövde driver vi badhuscaféet samt står för god mat och dryck vid en mängd större arrangemang.

Vi drivs av nyfikenhet och älskar att skapa nytt, men vi är också måna om att bibehålla, vårda och förbättra det vi redan har. Var och en av våra restauranger har sin egen inriktning, känsla och utformning. Den röda tråden är att våra gäster alltid skall hitta något som passar dem i smak och utförande och att vi alltid ska leverera mat och service i toppklass.

Vårt motto är att finnas här för gästen genom prestigelöshet, värme och med ett personligt omhändertagande. Det ska både vara roligt, underbart gott och kännas speciellt att vara hos Mattiasmat både som gäst och som anställd.

Vi är och vill vara en trygg arbetsgivare som tillsammans med vår personal genom ett härligt teamwork skapar mat och serviceupplevelser på hög nivå.

MattiasMat växer och vi letar ständigt efter nya glada medarbetare till vårt sköna gäng.

Är du nyfiken på att hänga med oss på resan!? Skicka ett mail innehållande Cv & personligt brev till