Restaurang Mode v. 03

Lunchbuffé

Måndag – Fredag 11.15 – 14.00

Måndag

Kryddig korv med räkröra, rostad lök, senap & potatispuré

Stekt kummel med pepparrotscrème, hyvlad fänkål och dillslungad potatis

Bakad Zucchini med picklad chili, fetaost och olivolja

Tisdag

Nattbakad karré med äppelmos, skysås och  rostade rotfrukter

Pocherad sej med friterad kapris, bakade rödbetor & brynt smör

Bakad pumpa med brynt smör, mandel & frön

Onsdag

Kalvfärsbiff med sotad lök, bakade morötter, timjangräddsås och rostad potatis

Bakad torsk med spenatsås, krossat ägg och kokt potatis

Socca ”kikärtspannkaka” med fetaostcrème och rostade frön

Torsdag

Bakad kyckling med soltorkadtomatsås, basilika, fetaost och grönsaksris

Bakad flundra i vitvinssås, picklade gulbetor, dillolja och potatis

Blomkålscurry med grönsaksris 

Fredag

Schnitzel med bearnaisesås, råstekt potatis, syrlig lök och kaprissallad

Pocherad kummel med Sandefjordsås, dillstekt brysselkål och potatisstomp

Tzayspett med bearnaisesås, råstekt potatis och löksallad

Orangeriet v. 03

Lunch

Måndag – Fredag 11.15 – 13.30

Måndag

Skönt
Pasta ”Marsala” med salsiccia, grädde, marsalavin, tomat, chilli & lagrad ost
Klassiskt
Kyckling i vin med rökt fläsk, svamp, smålök, grönt smör, rödvin & potatispuré
Grönt
Majsfritters med avocadokräm, bakad morot & chilliolja

Tisdag

Skönt
Rimmad kungsflundra med sotad romansallad, kräm på gammelknas, oliver, rostad paprika & bulgur
Klassiskt
Kyckling i vin med rökt fläsk, svamp, smålök, grönt smör, rödvin & potatispuré
Grönt
Rödbetsrisotto med eldad fetaost, dillpesto & rucolla

Onsdag
Skönt
Risotto med blåmussla, bakad lax, citronkräm, isad fänkål & mozzarella
Klassiskt
Kyckling i vin med rökt fläsk, svamp, smålök, grönt smör, rödvin & potatispuré
Grönt
Piccata på aubergine med rökt tomatsky & vita bönor ”chimmi churri”

Torsdag

Skönt
Pannbiff med krämig jordärtskocka, broccoli, palsternacka & tranbärschutney
Klassiskt
Fish & Chips med mosade ärtor, örtaioli, citron & kryddrostad potatis
Grönt
Vispad ricotta med citron, honung & kikärtsbollar ”falafel”

Fredag

Skönt
Fläskschnitzel ”Cordon bleu” med pastrami, Wrångebäck, rödvinssky & råstekt potatis
Klassiskt
Fish & Chips med mosade ärtor, örtaioli, citron & kryddrostad potatis
Grönt
Bakad blomkål ”Tandori” med cocosmjölk, salladslök & kryddkokt basmatiris

Golfen v. 03

Kära gäster

Vi håller tillfälligt stängt för renovering. Vi ser fram emot att öppna igen måndag den 3 mars med ett fräscht och uppgraderat kök!

Vill du beställa catering? Det går alldeles utmärkt! Maila oss på så hjälper vi Er från våra andra kök!

Tradition v. 03

Lunch

Måndag – Fredag 11.00 – 14.30

Måndag

Modernt
”Sticky kyckling” Kycklinglår, ingefära, böngroddar, soja, chilimajonnäs serveras med jasminris
Grönt
Rödbetsbiffar, hummus, picklade grönsaker, libabröd serveras med rostad potatis
Traditionellt
Klassisk Bolognese, parmesankräm, ruccola serveras med pasta penne

 Tisdag

Modernt
Basilikabakad sej med tomatrisotto, zucchini, riven hårdost samt ört kräm
Grönt
Kikärtscurry, basmatiris, salladslök, koriander och mangoyoghurt
Traditionellt
Klassisk Bolognese, parmesankräm, ruccola serveras med pasta penne

Onsdag

Modernt
Krispig fläskfärs med soja, sesam, ostronsås, jasminris, limekräm och rostade nötter
Grönt
Krämig casarecce med färskost, stekt brysselkål, hyvlad hårdost, salladslök och rostad mandel
Traditionellt
Klassisk Bolognese, parmesankräm, ruccola serveras med pasta penne

Torsdag

Modernt
Brödpanerad torsk med dansk remulad, kokt potatis, dill och gröna ärtor
Grönt
Chili sin carne med vita bönor, tomat och kokt basmatiris
Traditionellt
Flygande Jacob serveras med bacon, jordnötter, banan, chiligrädde och basmatiris

Fredag

Modernt
Helstekt kotlett, Champinjon & lök, tryffelsky, parmesancrème och rostad potatis
Grönt
Vegetarisk lasagne, bönor, hårdost serveras med gröna blad
Traditionellt
Flygande Jacob serveras med bacon, jordnötter, banan, chiligrädde och basmatiris

Lyxigt 155: –

Serveras fredagar
Flapsteak med rödvinssås, tryffelsmör, vitlöksfräst svamp serveras med rostad potatis