Restaurang Mode v. 03
Lunchbuffé
Måndag – Fredag 11.15 – 14.00
Måndag
Kryddig korv med räkröra, rostad lök, senap & potatispuré
Stekt kummel med pepparrotscrème, hyvlad fänkål och dillslungad potatis
Bakad Zucchini med picklad chili, fetaost och olivolja
Tisdag
Nattbakad karré med äppelmos, skysås och rostade rotfrukter
Pocherad sej med friterad kapris, bakade rödbetor & brynt smör
Bakad pumpa med brynt smör, mandel & frön
Onsdag
Kalvfärsbiff med sotad lök, bakade morötter, timjangräddsås och rostad potatis
Bakad torsk med spenatsås, krossat ägg och kokt potatis
Socca ”kikärtspannkaka” med fetaostcrème och rostade frön
Torsdag
Bakad kyckling med soltorkadtomatsås, basilika, fetaost och grönsaksris
Bakad flundra i vitvinssås, picklade gulbetor, dillolja och potatis
Blomkålscurry med grönsaksris
Fredag
Schnitzel med bearnaisesås, råstekt potatis, syrlig lök och kaprissallad
Pocherad kummel med Sandefjordsås, dillstekt brysselkål och potatisstomp
Tzayspett med bearnaisesås, råstekt potatis och löksallad