Restaurang Mode v. 45

Lunchbuffé

Måndag – Fredag 11.15 – 14.00
(139:- ink dryck, salladsbuffé, kaffe och hembakt kaka)

Måndag

Örtstekt kycklingfilé med torkad serranoskinka, dijonsås, salladslök & basmatiris

Pocherad bleka med persiljesås, krossat ägg, pepparrot & dillslungad potatis

Ostpaj toppas med stekt svamp, bakad lök & grönkål

Tisdag

Pulled Pork burgare med chilimajjo, salsa på rostad majs, tomat, koriander & klyftpotatis

Bakad kummel med mandeltäcke, brynt smör, dill, gröna ärtor & potatispuré

Bakad rödkål med russin, rostade kikärtor, apelsinsmör

Onsdag

Köttbullar med gräddsås, inlagd gurka, rårörda lingon & potatispuré

Fiskgratäng med dillsås, räkor, bakad fänkål & rostad potatis

Zucchiniplättar med rårörda lingon & persiljesallad

Torsdag

Indisk kycklinggryta med rostad blomkål, kokosgrädde, vitlöksdressing & grönsaksris

Panerad flundra med remouladsås, citron, dill & rostad potatis

Kikärtscurry med grönsaksris

Fredag

Nattbakad nötrulle med rödvinssås, örtcrème, haricotsvertes & råstekt potatis

Pocherad sej med sandefjordsås, tångcaviar, örtolja, & dillslungad potatis

Oumph BBQ med örtcrème & råstekt potatis

Orangeriet v. 45

Lunch

Måndag – Fredag 11.15 – 13.30
(139:- ink dryck, salladsbuffé kaffe och hembakt kaka)

Måndag

Skönt
Måndagsburgare med tryffelmajonnäs, karamelliserad lök, bacon, cheddarost, saltgurka & ugnsrostad potatis
Klassiskt
Fiskgryta ”Provencale” med vitt vin, grädde, herbs de provence, rotfrukter & citronaioli
Grönt
”Texas Chilli” på Oumph med syrade grönsaker, rostad majs & yoghurt

Tisdag

Skönt
Grönpepparbiff med pepparsås, vaxböna, persilja och råstekt potatis
Klassiskt
Nattbakad karré ”i dill” med ättiksyrad dillgräddsky, glacerad morot & kokt potatis
Grönt
Pumparisotto med smulad getost, pumpafrö & curryolja

Onsdag

Skönt
Pestobakad kungsflundra med tomat, rödlök, rostad vitlök, basilika & råstekt palsternacka
 Klassiskt
Nattbakad karré ”i dill” med ättiksyrad dillgräddsky, glacerad morot & kokt potatis
Grönt
Stekt ris ”Nasi Goreng” med soja, sojaböna, grönsaker, ägg samt lime -& misomajjo

Torsdag

Skönt
Pasta ”Carbonara” på nattbakad fläsksida, bacon, karamelliserad lök, krämig äggula och riven hårdost
Klassiskt
Ugnsbakad kummel med skagenröra, purjolök, brynt smör samt potatis -& palsternackskräm
Grönt
Helbakad rotselleri med tryffelgrädde, svamp, tofu & dragon

Fredag

Skönt
Kyckling-”nuggets” med sötsur sås, rödkål, lime, mandel & kokosris
Klassiskt
Ugnsbakad kummel med skagenröra, purjolök, brynt smör samt potatis -& palsternackskräm
Grönt
Morotsbiff med sotad isbergsallad ”Caesar” & brynt potatis

Golfen v. 45

Lunchbuffé

Måndag – Fredag 11.15 – 14.00
(149:- ink. Dagens soppa, salladsbuffé, dryck, kaffe och hembakt kaka )

Måndag

Västerbottensostbakad Uerfilé med hummersky serveras med risotto toppad med gröna bönor

Helstekt kotlettrad med rostad tomat & salladslök serveras med dragongräddsky och potatisgratäng

Gnocchi med örtsalsa, semitorkad tomat och lagrad hårdost

Tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Nattbakad nötstek med cognacsås, dillfrästa morötter och kokt potatis

Tomat -& fetaostpaj med citrondressad babyspenat, avokado och rostade frön 

Onsdag

Pestobakad torsk med marinerad zucchini, vitvinssås och kokt potatis

Husets lasagne med riven hårdost och bakad tomat samt golfens ketchup

Pasta pesto med bakade tomater, rostade kikärtor & lagrad hårdost

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk serveras med pannkakor, sylt och grädde

Pannbiff med sirapsstekt lök, rårörda lingon, gräddsås och potatis

Risotto med vitlök & citronmarinerade sojabönor, getost och honung

Fredag

Brödstekt kummel med tartarsås, citron och dillkokt potatis

Grillad kycklingfilé med marinerade grönsaker, örtyoghurt, rödvinssås och rostad potatis

Pasta med rostad paprika & aubergine, riven hårdost, olivolja & friterad grönkål

Tradition v. 45

Lunch

Måndag – Fredag 11.00 – 14.30
(135:- ink dryck, salladsbuffé, kaffe och hembakt kaka )

Måndag

Modernt
”Pad kra pao” krispig fläskfärs, chili, vitlök, basilika & pak choi serveras med jasminris och stekt ägg
Grönt
Kikärtscurry, basmatiris, salladslök, koriander och vitlöksyoghurt
Traditionellt
Traditions ”Chicken á la King” rostad paprika, champinjon och grädde, rostad potatis

Tisdag

Modernt
Basilikabakad sej med tomatrisotto & örtkräm serveras med gröna blad
Grönt
Sotad spetskål, örtsmörsås, rostade hasselnötter samt kokt potatis
Traditionellt
Traditions ”Chicken á la King” rostad paprika, champinjon och grädde, rostad potatis

Onsdag

Modernt
Argentinsk ”Asado” nattbakad karré, Chimichurri, salsa criolla, serveras med pommes frites
Grönt
Pasta pesto, grillad zucchini och soltorkad tomat, rucola och riven hårdost
Traditionellt
Traditions ”Chicken á la King” rostad paprika, champinjon och grädde, rostad potatis 

Torsdag

Modernt
”Shanghai tacos” Sojamarinerad kyckling, tortilla, sesam & hoisinsås serveras med traditions Kimchi
Grönt
Paneer Korma med kikärtor och rostade frön och kryddigt basmatiris
Traditionellt
Husets lasagne med parmesansås serveras med rucola

Fredag

Modernt
Asiatisk laxbiff, citrongräs, röd curry &  limekräm serveras med jasminris
Grönt
Fried rice, gröna bönor & sesamstekt, koriander, chilimajonnäs
Traditionellt
Husets lasagne med parmesansås serveras med rucola

Lyxigt 159: –

Serveras fredagar
Örtstekt fläskfilé med potatisgratäng smaksatt med prästost, bearnaise, rödvinssky, semibakade tomater och  vitlöksfrästa haricotsvertes

Restaurang Tranan v. 45

Dagens Lunch

Måndag – Fredag 11.10-13.15
( Från 109:- ink. dryck, salladsbuffé, kaffe och hembakt kaka)

Måndag

Husman
Örtbakad kycklinglårfilé, ädelostsås, rotfruktspytt & rostad tomat
Vegetariskt
Ostpanerad aubergine, krämig tomat-& örtsås och buljongkokt vildris
Fisk
Panerad torsk med dansk remoulad, kokt potatis och syrad morotssallad
Sallad
Ost & skinksallad med ärtor, majs, paprika, gurka, tomat, sallad & Rhode Islanddressing 

Tisdag

Husman
Klassisk lasagne med ost- & tomatsallad
Vegetariskt
Ostpanerad aubergine, krämig tomat-& örtsås och buljongkokt vildris
Fisk
Panerad torsk med dansk remoulad, kokt potatis och syrad morotssallad
Streetfood
Kebabtallrik med karré eller kyckling, pico de gallo, kebabsås, syrlig kål och frasiga pommes
Sallad
Ost & skinksallad med ärtor, majs, paprika, gurka, tomat, sallad & Rhode Islanddressing 

Onsdag

Husman
Helstekt kotlett, dragon- & citronsås, rostad grönkål och bakade potatishalvor
Vegetariskt
Naanbröd med heta linser, wokade grönsaker och rostad vitlöksaioli
Fisk
Panerad torsk med dansk remoulad, kokt potatis och syrad morotssallad
Streetfood
Dubbel smashburgare med ost, jalapenodressing, picklad rödlök, gurka & pommes
Sallad
Ost & skinksallad med ärtor, majs, paprika, gurka, tomat, sallad & Rhode Islanddressing 

Torsdag

Husman
Gryta på strimlad kyckling med mango chutney & salladslök
Vegetariskt
Naanbröd med heta linser, wokade grönsaker och rostad vitlöksaioli
Fisk
Fiskfärsbiff med skaldjur, limeyoghurt, soja- & sesam marinerad gurka & grönsaksnudlar
Streetfood
Kebabtallrik med karré eller kyckling, pico de gallo, kebabsås, syrlig kål och frasiga pommes
Sallad
Ost & skinksallad med ärtor, majs, paprika, gurka, tomat, sallad & Rhode Islanddressing 

Fredag

Husman
Pulled pork, BBQ-sås, tzatziki, rostad potatis, broccoli & blomkål
Vegetariskt
Naanbröd med heta linser, wokade grönsaker och rostad vitlöksaioli
Fisk
Fiskfärsbiff med skaldjur, limeyoghurt, soja- & sesam marinerad gurka & grönsaksnudlar
Streetfood
Dubbel smashburgare med ost, jalapenodressing, picklad rödlök, gurka & pommes
Sallad
Ost & skinksallad med ärtor, majs, paprika, gurka, tomat, sallad & Rhode Islanddressing