Restaurang Mode v. 21

Lunchbuffé

Måndag – Fredag 11.15 – 14.00

Måndag

Wok på fläskkött med bambuskott, grillad paprika, sweet chili & ris

Bakad kummel med brynt smör, gräslök, gulbetor & dillslungad potatis

Enchiladas med bönor, tomater, creme fraiche & ost

Tisdag

Grekisk köttfärslimpa med fetaost, soltorkade tomater, tzatziki & kryddrostad potatis

Panerad Flundra med remouladsås, syrade grönsaker & kokt potatis

Bakade betor med ädelost, honung & rostat bovete

Onsdag

Citronbakad kyckling med krämig pasta på vitt vin, basilika, lagrad ost & spenat

Stekt sej med gubbröra, rostad blomkål & dillslungad potatis

Vegetarisk lasagne med sojafärs, tomat, basilika & mozzarella

Torsdag

Schnitzel med rödvinssky, kryddsmör, löksallad, persilja & råstekt potatis

Ugnsbakad bleka med krossat ägg, grönärtsås & potatispuré

Bulgur med rostad fetaost, bönor, bakad morot & brynt sojasmör

Fredag

Grillad karré med rostad majsaioli, purjolök, chimichurri, vitlöksrostad broccoli & kulpotatis

Pocherad flundra med romsås, picklad morot, dill & kokt potatis

Ugnspannkaka med svamp, morot, purjolök & lingon

Orangeriet v. 21

Lunch

Måndag – Fredag 11.15 – 13.30

Måndag

Skönt
Burgarmåndag! Burgare med tryffelmajjo, silverlök, cheddarost & smashed potatoes
Klassiskt
Kökets bouillabaisse med rouille & vitlöksbröd
Grönt
Risotto med svamp, tryffelolja & salviasmör

Tisdag

Skönt
Mac & Cheese med kycklingkrokett, tomatsalsa & torkad chorizo
Klassiskt
Kökets bouillabaisse med rouille & vitlöksbröd
Grönt
Fransk bondomelette med potatis, sparris, lagrad hårdost, sallad på tomat & mozzarella

Onsdag

Skönt
Kummel fylld med wasabi & färskost serveras med örtris & wasabiärta
Klassiskt
Skinkstek med ingefära, apelsin, grönkål, gräddsky & stekt potatis
Grönt
Vårrulle med vitkål, morot, chilli, stekt Oumph & sri-rachamajjo

Torsdag

Skönt
Fisk- & skaldjursbiff med citrongräs, blomkål, morotskräm & brynt sojasmör
Klassiskt
Baconlindad köttfärslimpa med brynt svamp, portvin, persilja & kokt potatis
Grönt
Krämig polenta med morotsbiff & salsa verde

Fredag

Skönt
Grillad pluma med potatisgraräng, lättrökt barbequesås & grilltomat
Klassiskt
Baconlindad köttfärslimpa med brynt svamp, portvin, persilja & kokt potatis
Grönt
Rösti med grillad zuccini, paprika, kronärtskocka & citronaioli

Golfen v. 21

Lunchbuffé

Måndag – Fredag 11.15 – 14.30

Måndag

Provencalsk fiskgryta med crudite på rädisa och blomkål serveras med örtkrossad färskpotatis

Fläskschnitzel med kryddsmör, rödvinssås, ärtor och rostad potatis

Bakade betor med fetaoströra, rostade solroskärnor, gröna blad och örtdressing

Tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Viltfärslimpa med röda vinbär, svampsås och potatispuré

Råraka med tångkaviar, karamelliserad lök och friterad palsternacka 

Onsdag

Brödstekt sej, picklad polkabeta, dansk remoulad och kokt potatis

Kycklinggryta med soltorkad tomat, dijonsenap, champinjoner & babyspenat serveras med pilaffris

Sparrisrisotto med picklad lök, örtolja och riven hårdost 

 Torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Grekiska färsbiffar med oliver serveras med tzatziki, rödvinssås och klyftpotatis

Stekt pannoumi med basilikamajonnäs, rostad tomat, vinägerlök och ruccola

Fredag

Mozzarellafylld kycklingfilé med torkad skinka, risotto smaksatt med ramslök och rostad kycklingbuljong

Ugnsbakad kolja med brynt smör, räkor, pepparrot och dill serveras med kokt potatis

Bakad rotselleri, brynt sojasmör, linsragu samt ruccolasallad

Lördag

Helgbuffé 11.30-15.00
Halstrad vitling med misosmörsås, broccoli & sparrissallad samt dillkokt färskpotatis

Lammfärsbiffar med myntayoghurt, rödvinssky och kryddrostad klyftpotatis
189:- / person 

Söndag

Morsdagsbuffé
Boka bord på eller ring oss på 0500-411110

Tradition v. 21

Lunch

Måndag – Fredag 11.00 – 14.30

Måndag

Modernt
Koreansk BBQ – kyckling, soja, risvinäger, sesam och koriander serveras med jasminris
Grönt
Indisk dal (linsgryta), ingefära & spiskummin serveras med basmatiris och mangoyoghurt
Traditionellt
Nattbakad karré med gräddsås, gelé, rimmad gurka och kokt potatis

Tisdag

Modernt
Panerad kycklingfärsbiff med grön curry, sotad ananas och basmatiris
Grönt
Karibisk grönsaksbiff med sotad ananas & myntayoghurt samt cajunris
Traditionellt
Nattbakad karré med gräddsås, gelé, rimmad gurka och kokt potatis

Onsdag

Modernt
”Bangers & Mash” kryddig chorizo, friterad lök och senapskräm serveras med potatispuré
Grönt
Rigatoni i tomatsås, grillad zucchini, chili, basilika och hyvlad hårdost
Traditionellt
Örtstekt kyckling, glaserade morötter och  dillvelouté serveras med kokt potatis

Torsdag

Modernt
Kyckling Shawarma, vitlökskräm, pitabröd, lök -& persiljesallad serveras med rostad potatis
Grönt
Turkiska linsbiffar och gurkdressing serveras med kryddkokt bulgur
Traditionellt
Örtstekt kyckling, glaserade morötter och dillvelouté serveras med kokt potatis

Fredag

Modernt
Helstekt kotlett, champinjon & lök, tryffelsky, parmesancrème och rostad potatis
Grönt
Nudelwok med soja, ingefära och krispiga grönsaker serveras med wasabikräm
Traditionellt
Örtstekt kyckling, glaserade morötter och  dillvelouté serveras med kokt potatis

 Lyxigt 155: –

Serveras fredagar
Örtmarinerad flapstek, sauce bearnaise, vitlöksfrästa haricotverts serveras med smashad potatis

Restaurang Tranan v. 00

Dagens Lunch

Måndag – Fredag