Restaurang Mode v. 37
Lunchbuffé
Måndag – Fredag 11.15 – 14.00
Måndag
Dragen karré med avokadodipp, semitorkad tomat, picklad lök och vitlöksrostad potatis
Panerad flundra med västkuströra, citron och dillkokt potatis
Broccolipaj toppad med bakad paprika och rucola
Tisdag
Pannbiff, löksky, rårörda lingon, saltgurka & kokt potatis
Bakad sej med morotssås, picklad morot, dill och rostad potatis
Bondomelett med potatis och purjolök toppad med tomat
Onsdag
Pankopanerad kyckling, srirachamajonnäs, broccoli, koriander och rostad potatis
Torskbiffar med vitvinssås, rimmad gurka, silverlök och dillkokt potatis
Pasta i krämig örtsås med rostad broccoli och rostade pumpafrön
Torsdag
Kalv i dill, med bakad morot och dillslungad potatis
Mjölstekt kapkummel, hummersås, hyvlad fänkål, bakad tomat & krossad potatis
Oststekt zucchini med paprikakräm och fried rice
Fredag
Nötstek med gräddsky, svartvinbärsgelé, haricotvertes och hasselbackspotatis
Ugnsbakad kummel med gräslöksås, rotfruktsstomp och lime
Gratinerade crepes fyllda med svamp ooch toppade med spenat