Restaurang Mode v. 40

Lunchbuffé

Måndag – Fredag 11.15 – 14.00
129:- / person Take Away 119:-

Måndag

Krämig köttfärslåda med bakad tomat och rostad vitlökscréme

Fiskgryta smaksatt med fänkål och tomat serveras med dillkokt potatis

Prästostpaj toppad med sotad silverlök och krasse 

Tisdag

Grillad kyckling med rostad majsaioli och vitlöksrostad potatis

Ångad sejfilé i dill -och citronsås samt potatispuré

Broccoli -och blomkålsbiffar serveras med aioli toppad med kikärtor

Onsdag

Soja -och chilimarinerad kotlettrad serveras med rostad potatis och  limecréme

Örtbakad kolja toppad med dill och räkor, serveras med potatis och gräslöksmajjo.

Smörbakad kålrot med fetaoströra toppad med linser

Torsdag

Biff Lindström med kapris och rödbetor serveras med potatis, saltgurka samt skysås.

Asiatisk fiskfärsbiff med wokade nudlar samt soja -och sesammajjo

Blomkålsgryta med pärlcouscous och koriander

Fredag

Modes ”Biff Rydberg” på nattbakat högrev, smörstekt potatis, senapskräm samt stekt lök

Stekt panerad spätta med remouladsås och kokt potatis

Pizza med crémefraiche, chevré, honung och rostade frön

Orangeriet v. 40

Lunch

Måndag – Fredag 11.30 -13.30
129:- / person Take Away 119:-

Måndag

Grönt
Rostad och krämig jordärtskocka med 65 graders ägg, potatis, rostad mandel, råhyvlad champinjon, krutonger och örtolja

Skönt
Krämig pasta Carbonara med knaperstekt sidfläsk, rucola, zucchini, hårdost och picklad lök

-Nyttigt 450 kcal-
Bakad torsk med rostad pumpa, pumpapuré, quinoa, granatäpple och rödvinssås med salvia

Tisdag

Grönt
Gul curry med kokosmjölk, morot, jasminris, stekost och koriander

Skönt
Färsbiff med potatis-& palsternackspuré serveras med gräddsås, stekt smålök, gröna ärtor och lingon

-Nyttigt 450 kcal-
Bakad torsk med rostad pumpa, pumpapuré, quinoa, granatäpple och rödvinssås med salvia

Onsdag

Grönt
Kålpannkaka med stekt svamp, böngroddar, chili och soyamajonäs

Skönt
Grillad kyckling med potatisgratäng babequesås och tomatsallad

-Nyttigt 450 kcal-
Bakad torsk med rostad pumpa, pumpapuré, quinoa, granatäpple och rödvinssås med salvia

Torsdag

Grönt
Rostad majs, sotad romansallad, riven pecorino,”tryffelcréme” rostade frön och äpple

Skönt
Svamprisotto med stekt chistorra (spansk, kryddig färskkorv), rostad mandel, paprika och örter

-Nyttigt 450 kcal-
Bakad torsk med rostad pumpa, pumpapuré, quinoa, granatäpple och rödvinssås med salvia

Fredag

Grönt
Citronstekt spetskål med linser i grillad grädde, rostad potatis och broccoli samt picklad chili

Skönt
Pulled pork med sotad tortilla, rostad potatis, syrad kålsallad och jalapenodressing

-Nyttigt 450 kcal-
Bakad torsk med rostad pumpa, pumpapuré, quinoa, granatäpple och rödvinssås med salvia

Golfen v. 39

Lunchbuffé

Måndag – Fredag 11.15 – 14.00
135:- / person Take Away 125:-

Måndag

Isterband serveras med dillstuvad potatis, kökets senap samt rödbetor

Panerad kummel med räkröra, citron och dillkokt potatis

Svampcannelloni med tomatsås, fetaost och babyspenat

Tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor, kokt potatis, löksås och rårörda lingon

Örtstekt kyckling serveras med pumparisotto med fetaost och skysås

Pumparisotto med fetaost samt örtstekta betor

 Onsdag

Ugnsbakad torsk serveras med rostade betor, kapris & brynt smör samt dillkokt potatis

Slottsstek med pressgurka, gelé, gräddsås och örtglacerade morötter, kokt potatis

Grönsaksquesadillas serveras med tomatsalsa, örtaioli och bladsallad 

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakakor med sylt och grädde

Wallenbergare serveras med brynt smör, rårörda lingon, ärtor samt potatispuré

Kikärtsbiff med brynt smör, rårörda lingon, ärtor samt potatispuré

Fredag

Fänkålsbakad kolja med rostad morot, dillpicklad blomkål, musselvelouté samt dillkokt potatis

Grillad pluma serveras med grillad paprika och majs samt aioli, rödvinssås och klyftpotatis

Grillade tzayspett med grillad paprika och majs samt aioli, rödvinssås och klyftpotatis

Lördag

Helgbuffé 11.30-15.00
Cajunsotad lax serveras med gravad citron, vitvinssås, smörfrästa haricotsverts och kokt potatis

Helstekt fläskkotlett serveras med rotfruktskaka, grönpepparsås samt grillad spetskål

Söndag

Helgbuffé 11.30-15.00
Pocherad torsk med krossat ägg, räkor, brynt smör och riven pepparrot serveras med kokt potatis

Nattbakad fläsksida med BBQ-sås, äpple cidersås samt rostade rotfrukter

Catering v. 40

Lunch

Måndag – Fredag 11.00 – 14.00
99:- / person

Måndag

Pasta Alfredo med kyckling och grana padano serveras med persilja

Chorizo med buljongkokt bulgur och purjolök samt het paprikasås

Kikärtscurry med buljongkokt bulgur och purjolök

Tisdag

Skånsk kalops med morötter, kokt potatis och rödbeta

Stekt lubb med brynt smör, kapris, pepparrot och räkor serveras med kokt potatis

Pasta med halloumi, pepparrot och kapris serveras med persilja

Onsdag

Köttbullar med gräddsås, lingon och persilja samt potatismos

Stekt lubb med brynt smör, kapris, pepparrot och räkor serveras med kokt potatis

Vegetariska köttbullar med lingon och persilja samt potatismos

Torsdag

Slottsstek med timjanvelouté, pressgurka och gelé serveras med kokt potatis

Fiskgratäng med dill, vittvin, fänkål, purjolök och grädde samt duchessepotatis

Blomkålsgratäng med kidneybönor, vitvin, fänkål och grädde serveras med duchessepotatis

Fredag

Jerkkryddad kyckling med ”creamed corn” och bakad pumpa serveras med klyftpotatis

Fiskgratäng med dill, vitvin, fänkål, purjolök och grädde serveras med duchessepotatis

Jerkkryddad aubergine med gröna sojabönor och ”creamed corn” serveras med klyftpotatis

Veckans sallad

Glasnudelsallad med chili- & sesammarinerad oxrulle, spetskål, koriander samt jordnötsdip

Veckans

Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbeta