Restaurang Mode v. 07

Lunchbuffé

Måndag – Fredag 11.15 – 14.00

Måndag

Citronmarinerad kyckling med torkad prosciutto, krämig paprikasås och ris

Stekt sej med picklad rödlök, pepparrot, citronmajjo och dillslungad potatis

Spansk omelett med friterad potatis & chilimajjo

Tisdag

Kålpudding med gräddsås, rårörda lingon och  potatispuré

Bakad torsk med dillpesto, citronsmör och rostad potatis

Färskostfylld svamp med rostade kikärtor & persilja

Onsdag

 Nattbakad nötrulle med rödvinssky, senapscrème, krassé och stekt stråpotatis

Pocherad flundra med musselsås, picklad morot, dill & kokt potatis

Crêpes fylld med ricotta, spenat & krämig tomatsås

Torsdag

 Sesambakad fläsksida med stekt pak choi, chili, sojaglaze & fried rice

Fiskgryta med saffran, fänkål, morot, räkor och gratinerad potatismos

Bakad sötpotatis med fetaost, olivolja, spenat och rostade pumpafrön

Fredag

 Fläskmedaljonger med pepparsås, rostad broccoli och potatisgratäng

Rimmad sej med rostade rödbetor, syrlig örtsås och dillbakad potatis

Pasta Bolgonese på sojafärs, morot & bakad tomat

Orangeriet v. 07

Lunch

Måndag – Fredag 11.15 – 13.30

Måndag

Skönt
Frikadeller på chorizo med tomat, mozzarella, pesto & gnocchi
Klassiskt
Sejfilé med hackad matjes, rödlök, dill, gräddfilspotatis & brynt citronsmör
Grönt
Spaghetti Aglio e Olio med olivolja, persilja, chili, vitlök, zucchini & fetaost

Tisdag

Skönt
Nattbakad karré med smörad barbequesås, chimmi-churri, majskolv & ugnsrostad potatis
Klassiskt
Sejfilé med hackad matjes, rödlök, dill, gräddfilspotatis & brynt citronsmör
Grönt
Grönsaksragu ”Minestrone” med risoni, tomat, krutonger & vispad ricotta

Onsdag

Skönt
Smörstekta ”Fiskbullar” med krämig skaldjussås, röd curry, citrongräs, pak choi & kokosris
Klassiskt
”Kålpudding” köttfärslimpa med brynt kål, lingon, kokt potatis & kaffegräddsås
Grönt
Enchilada på svarta bönor med mangosalsa & rostad morot

Torsdag

Skönt
”Krispy Sticky Chicken” med sötsur sås, rostad majs, purjolök, sesam & basmatiris
Klassiskt
”Kålpudding” köttfärslimpa med brynt kål, lingon, kokt potatis & kaffegräddsås
Grönt
Lasagne på kikärta & linser med spenat & fetaost

Fredag

Skönt:
Kökets kebab på kryddig nötfärs med rostad vitlökskräm, bacon, curryäpple, focaccia & klyftpotatis
Klassiskt
*”Kålpudding” köttfärslimpa med brynt kål, lingon, kokt potatis & kaffegräddsås
Grönt
Falafel med stompad sötpotatis, salsa verde, chilli & yoghurt

Golfen v. 07

Kära gäster

Vi håller tillfälligt stängt för renovering. Vi ser fram emot att öppna igen måndag den 3 mars med ett fräscht och uppgraderat kök!

Vill du beställa catering? Det går alldeles utmärkt! Maila oss på så hjälper vi Er från våra andra kök!

Tradition v. 07

Lunch

Måndag – Fredag 11.00 – 14.30

Måndag

Modernt
Timjanbakad kotlettrad, ratatouille och rostad vitlökskräm serveras med rostad potatis
Grönt
Basilikarisotto, smörböna, hårdost och gröna blad
Traditionellt
Korvstroganoff med bakad lök, rostad paprika och tomat serveras med basmatiris

 Tisdag

Modernt
Brödpanerad fiskfärsbiff med Skagenröra, rädissallad och dillkokt potatis
Grönt
Kikärtsbiff ”falafel” med gurkdressing, bulgursallad med persilja, gurka, tomat och citron
Traditionellt
Korvstroganoff med bakad lök, rostad paprika och tomat serveras med basmatiris

Onsdag

Modernt
”Butter Chicken” tandoorikryddat kycklingbröst, yoghurt, currypicklade grönsaker samt basmatiris
Grönt
Ugnsbakad rödbeta med rotselleripuré, getost, picklad lök och mandel
Traditionellt
Korvstroganoff med bakad lök, rostad paprika och tomat serveras med basmatiris 

Torsdag

Modernt
Chorizo med rostad potatis ”louisianastyle”, smulad fetaost serveras med mojo rojosås
Grönt
Risotto med rostad portabello, vitt vin, friterad grönkål, rostade frön och hårdost
Traditionellt
Panerad flundra med kall dillsås och kokt potatis serveras med dill och gröna ärtor

Fredag

Modernt
”Gyros” Karré, grillad paprika, tomat- och löksallad, pitabröd, vitlökskräm samt klyftpotatis
Grönt
Moussaka a la tradition serveras med gröna blad och tzatziki
Traditionellt
Panerad flundra med kall dillsås och kokt potatis serveras med dill och gröna ärtor

Lyxigt 155: –

Serveras fredagar
Frasig schnitzel med skysås, citronsmör smaksatt med ansjovis, kapris, ärtsallad och stekt potatis