Restaurang Mode v. 05
Lunchbuffé
Måndag – Fredag 11.15 – 14.00
135:- / person Take Away 125:-
Måndag
Krämig gorgonzolapasta med kyckling och friterad grönkål
Stekt fisk serveras med remouladsås, picklad fänkål, citron och kokt potatis
Halloumipytt med örtsmör, senapskräm & råhyvlat äpple
Tisdag
Stekt fläsk på Modes vis serveras med raggmunk, rårörda lingon och löksås
Laxlåda med brynt smör, gröna ärtor samt dill
Kryddbakad pumpa toppad med granatäpple och friterade linser
Onsdag
Gulaschgryta på högrev serveras med rostad paprika, tomat, rostad potatis och gräddfil
Asiatisk torskfärsbiff med yuzumajjo, stekt ris samt friterad lök
Hasselbacksbetor toppad med soltorkadtomat, keso och frön
Torsdag
Grekiska färsbiffar serveras med fetaostcréme, oliver, grillad sallad samt vitlöksrostad potatis
Paella med grillade grönsaker, räkor och musslor samt rostad vitlökskräm och citron
Broccolibiffar med quinoa -och svampsallad samt gremolata
Fredag
Hanger steak serveras med café the parissmör, skysås, friterad småpotatis samt vitlöksfrästa haricotsverts
Kräftbakad sej med picklad gulbeta, dill samt potatispuré
Vegetarisk lasagne toppad med rucola samt bakad lök