Restaurang Mode v. 37

Lunchbuffé

Måndag – Fredag 11.15 – 14.00

Måndag

Dragen karré med avokadodipp, semitorkad tomat, picklad lök och vitlöksrostad potatis

Panerad flundra med västkuströra, citron och dillkokt potatis

Broccolipaj toppad med bakad paprika och rucola

Tisdag

Pannbiff, löksky, rårörda lingon, saltgurka & kokt potatis

Bakad sej med morotssås, picklad morot, dill och rostad potatis

Bondomelett med potatis och purjolök toppad med tomat

Onsdag

Pankopanerad kyckling, srirachamajonnäs, broccoli, koriander och rostad potatis

Torskbiffar med vitvinssås, rimmad gurka, silverlök och dillkokt potatis

Pasta i krämig örtsås med rostad broccoli och rostade pumpafrön

Torsdag

Kalv i dill, med bakad morot och dillslungad potatis

Mjölstekt kapkummel, hummersås, hyvlad fänkål, bakad tomat & krossad potatis

Oststekt zucchini med paprikakräm och fried rice

Fredag 

Nötstek med gräddsky, svartvinbärsgelé, haricotvertes och hasselbackspotatis

Ugnsbakad kummel med gräslöksås, rotfruktsstomp och lime

Gratinerade crepes fyllda med svamp ooch toppade med spenat

Orangeriet v. 37

Lunch

Måndag – Fredag 11.30 – 13.30

Måndag

Skönt
Brödstekt Uer med broccoli, citron, stompad  palsternacka, äpple- & curryröra
Klassiskt
Biff ”Lindström” med rostad beta, persilja, kaprissmör, kalvsky & kokt potatis
Grönt
Svamprisotto med ädelost, brynt svamp, tryffelolja, ostkrutong & rucola

Tisdag

Skönt
Fläskfilé med ölbrässerat lägg, kål, senapsfrö, dragonkräm & brynt potatis
Klassiskt
Biff ”Lindström” med rostad beta, persilja, kaprissmör, kalvsky & kokt potatis
Grönt
”Ramen” med sojabönor, bakat ägg, kimchi, torkad grönkål, chilli & het buljong

Onsdag

Skönt
Örtmarinerad kyckling med pumpalasagne, hyvlad zucchini, mozzarella & salsa verde
Klassiskt
Biff ”Lindström” med rostad beta, persilja, kaprissmör kalvsky & kokt potatis
Grönt
Quesedillas med sotad isbergssallad, linser & avokadodressing

Torsdag

Skönt
Nattbakad nötstek ”Texas Chilli” med tomat, vita bönor, silverlök, gurka, yoghurt & kryddkokt ris
Klassiskt
Havets Wallenbergare med skaldjurssås, gröna ärtor, blomkål & dillpotatispuré
Grönt
Samosas med potatis, ärtor, gurka, mynta, granatäpple & kökets ”kebabsås”

Fredag

Skönt
”Burgar-Fredag” Smashburgare kryddrostad klyftpotatis & kökets tillbehör
Klassiskt
Havets Wallenbergare med skaldjurssås, gröna ärtor, blomkål & dillpotatispuré
Grönt
Bönsoppa med chilliolja & färskosttoast ”Grilled Cheese”

Golfen v. 37

Lunchbuffé

Måndag – Fredag 11.15 – 14.30

Måndag

Bakad kolja med rostat isterband, rödbetor, friterad kapris och citronsmörsås

Rostad kyckling med rödcurrysås, bakad morot, kokos & jasminris

Pumparisotto med smulad getost och rostade pumpakärnor

Tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Mandelbakad torsk med dillslungade sojabönor, brynt smör och potatisstomp

Glaserade rötter med råraka, tångcaviar, gräddfil & lingon

Onsdag

Fisk -& skaldjursgratäng smaksatt med citron och dill serveras med potatispuré

Kycklingfärsbiffar med srirachamajonnäs, grillade grönsaker och klyftpotatis

Gnocchi med rostad tomat, basilika, tofu och lagrad hårdost

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Biff á la Lindström, saltgurka, skysås samt skånsk potatis

Kikärtscurry med cocosgrädde, yoghurt och kryddkokt ris

Fredag

Prästostbakad kummel med hummersås och kokt potatis

Schnitzel med kapris, citron, skysås, ansjovissmör samt stekt potatis

Helbakad spetskål med brynt citron, belugalinser och brynt sojasmör

Lördag

Helgbuffé 11.30-15.00
Fetaostfylld lax serveras med gräslöksås och potatisstomp smaksatt med rostad lök

Grillad flapsteak med kryddsmör, rödvinssås samt rostad potatis

Söndag

Helgbuffé 11.30-15.00
Skaldjurspaella med blåmusslor, räkor, kräftstjärtar, grillad citron & dillaioli

Viltfärsbiffar med kantarellsås, örtfrästa morötter och kokt potatis

Tradition v. 37

Lunch

Måndag – Fredag 11.00 – 14.30

Måndag

Modernt
Helstekt kotlettrad med ratatoullie, basilikakräm, lagrad ost och rostad potatis

Grönt
Rigatoni med grönkål och rostad mandelpesto

Tisdag

Modernt
Bakad sej med brynt smör, pepparrot och räkor, serveras med potatispuré

Grönt
Paneer korma med rostade cashewnötter och basmatiris

Onsdag

Modernt
Nattbakad karré med hoisinsås, smashad gurksallad, koriander-& vitlöksmajjo serveras med jasminris

Grönt
Zucchinibiffar med dillyoghurt och rostade rotfrukter

Torsdag

Modernt
Citronbakad kycklingsteak med dragonsky och grillade grönsaker, vitlöksrostad potatis

Grönt
Frasig fetaost med krossad vitlökspotatis, oliver och tomat, serveras med gurkdressing

Fredag

Modernt
Schnitzel med citron-& kaprissmör, bakad lök, rödvinssky och klyftpotatis

Grönt
Sotad spetskål, ört/smörsås, rostade hasselnötter samt kokt potatis

Traditionellt

Serveras hela veckan
Pannbiff med ölbrässerad lök, skysås, rårörda lingon och kokt potatis

”Lyxigt”

Serveras varje fredag
Fläskfilé “black/white” Bearnaise, kryddig rödvinssky och potatisgratäng