Restaurang Mode v. 21
Lunchbuffé
Måndag – Fredag 11.15 – 14.00
Måndag
Wok på fläskkött med bambuskott, grillad paprika, sweet chili & ris
Bakad kummel med brynt smör, gräslök, gulbetor & dillslungad potatis
Enchiladas med bönor, tomater, creme fraiche & ost
Tisdag
Grekisk köttfärslimpa med fetaost, soltorkade tomater, tzatziki & kryddrostad potatis
Panerad Flundra med remouladsås, syrade grönsaker & kokt potatis
Bakade betor med ädelost, honung & rostat bovete
Onsdag
Citronbakad kyckling med krämig pasta på vitt vin, basilika, lagrad ost & spenat
Stekt sej med gubbröra, rostad blomkål & dillslungad potatis
Vegetarisk lasagne med sojafärs, tomat, basilika & mozzarella
Torsdag
Schnitzel med rödvinssky, kryddsmör, löksallad, persilja & råstekt potatis
Ugnsbakad bleka med krossat ägg, grönärtsås & potatispuré
Bulgur med rostad fetaost, bönor, bakad morot & brynt sojasmör
Fredag
Grillad karré med rostad majsaioli, purjolök, chimichurri, vitlöksrostad broccoli & kulpotatis
Pocherad flundra med romsås, picklad morot, dill & kokt potatis
Ugnspannkaka med svamp, morot, purjolök & lingon