Restaurang Mode v. 24

Lunchbuffé

Måndag – Fredag 11.15 – 14.00
135:- / person Take Away 125:-

Måndag

Ugnsbakad rotselleri med smör och vitlök serveras med kikärtor

Ramslökspestobakad kolja med picklad fänkål samt citron -& färskoststompad potatis

Modes spagetti Bolognese med riven hårdost

Tisdag

Falafel med vitlöksrostad crème och klyftpotatis

Frasig torsk serveras med remouladsås, ärtor, dillkokt potatis och sotad citron

Sommarkyckling med senapssås, bacon, gräslök och inlagd gurka

Onsdag

Blomkålsgryta med pärlcouscous, koriander och frästa bönor

Citronbakad kolja med picklad morot, hollandaisesås och potatis

Köttfärslimpa serveras med svampfräs, vaxbönor, timjan-& lingongräddsås samt rostad potatis

Torsdag

Friterad pannoumi med äpple- och senapscrème serveras med potatis

Vinpocherad flundra med rostade rotfrukter och sparriscrudité

Schnitzel med skysås, ansjovissmör, kapris, citron och stekt potatis

Fredag

Omelett smaksatt med färskost, sparris, salladslök, örter och lagrad ost

Cheddarbakad sej med Skagensås, ljummen potatissallad och sotad purjolök

Teriyakikryddad kyckling med jasminris, pak choi-& broccolisallad samt wasabikräm

Orangeriet v. 24

Lunch

Måndag – Fredag 11.30 -13.30
135:- / person Take Away 125:-

Måndag

Grönt
Örtkokta belugalinser med rostad morot, gröna blad, smulad fetaost och örtkräm

Skönt
Mörbakad fläskkarré med gurka, ingefära, böngroddar och chili serveras med soyasmörsås och ris

-Nyttigt 450 kcal-
Kolja och sej med krämig skaldjurssås, färskpotatis, syrad kål och fänkål, tomat, dill samt marinerade musslor och räkor

Tisdag

Grönt
Grönärtsrisotto med hyvlad prästost, äpple, gurka, rucola, mandel och citron

Skönt
Färsbiff med sparris, bacon, salviagräddsås och färskpotatis

-Nyttigt 450 kcal-
Kolja och sej med krämig skaldjurssås, färskpotatis, syrad kål och fänkål, tomat, dill samt marinerade musslor och räkor

Onsdag

Grönt
Inkokt vit sparris med bakat ägg, färskpotatis, hollandaise, rostad mandel och spenat

Skönt
Brässerad nötrulle med gräddig äppelsky, färskpotatis, bakat äpple, blomkål och persilja

-Nyttigt 450 kcal-
Kolja och sej med krämig skaldjurssås, färskpotatis, syrad kål och fänkål, tomat, dill samt marinerade musslor och räkor

Torsdag

Grönt
Rostad majs med tryffelpeccorino, ”tryffelgrädde”, färskpotatis, isbergssallad och picklad rödlök

Skönt
Brässerad kycklingklubba med tomatrissotto, smörad kycklingsky och pesto

-Nyttigt 450 kcal-
Kolja och sej med krämig skaldjurssås, färskpotatis, syrad kål och fänkål, tomat, dill samt marinerade musslor och räkor

Fredagsbuffé

  • Örtstekt fläskfilé med citron-& dragonsås
  • Färskpotatis med körvel, brynt smör och syrad rödlök
  • Stekt ris toppat med rosastekt flapsteak, chilimajjo
  • Musslor med chili, vitlök, kokosgrädde och koriander
  • Kikärtsbiffar med rucola och vitlökscrèmefraiche

Golfen v. 23

Lunchbuffé

Måndag – Fredag 11.15 – 14.00
139:- / person Take Away 129:-

Måndag

Pocherad torsk toppad med gubbröra serveras med brynt smör och dillkokt färskpotatis

Kycklingpasta med soltorkad tomat, champinjoner, dijonsenap & babyspenat

Pasta med soltorkad tomat, tofu, champinjoner, dijonsenap & babyspenat

Tisdag

Helgbuffé 11.30-15.00

Halstrad lax med ramslökscréme, forellrom, citron och dillkokt färskpotatis

Grillad fläskfilé serveras med rödvinssky & vårprimörer samt potatiskaka smaksatt med prästost

179:- /person

Onsdag

Panerad flundra med remouladsås, citron och kokt potatis

Köttfärslimpa med champinjonsås, rårörda lingon och örtkrossad potatis

Grönsaksbiffar serveras med champinjonsås och örtkrossad potatis

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde

Skomakarlåda på högrev med bacon, smålök och svamp serveras med potatispuré

Bakad rotselleri toppad med ragu på linser, smålök & svamp, potatispuré

Fredag

Havets Wallenbergare serveras med grönärtsås, gravad fänkål och dillkokt färskpotatis

Grillad spetsbringa med örtaioli, rödvinssky och rostade rotfrukter

Grillade grönsaker & haloumi serveras med örtaioli och rostade rotfrukter

Lördag

Helgbuffé 11.30-15.00

Laxfärserad spätta serveras med pernodsås, smörstekta sockerärtor & schalottenlök samt dillkokt färskpotatis

Ost & skinkfylld schnitzel med kryddsmör, rödvinssås och rostad potatis

179: – / person

Söndag

Skaldjursrisotto toppad med sparrissallad, babyspenat och riven hårdost

Grillad flankstek serveras med pepparsky, potatis- & primörsallad samt bakad tomat

179: – / person

Catering v. 24

Lunch

Måndag – Fredag 11.00 – 14.00
105:- / person

Måndag

Ugnsgratinerad falukorv med rostad tomat, bakad lök och persiljestompad potatis L

Rostad kycklingklubba med matvete, szechuanpicklad zucchini och aioli med grillad citron G

Tofu med bönnudlar, szechuanpicklad zucchini och aioli med grillad citron

Tisdag

Biffcurry med bränd purjolök, paprika och jasminris samt rostad sesam

Panerad uer med citron, sparris, rädisa, prästostkräm och kokt potatis G&L

Prästostpaj med fänkålssallad och rostade linfrön G&L

Onsdag

Långbakad ”sticky” fläsksida med syrade grönsaker, chili & sojasås serveras med basmatiris

Panerad uer med citron, sparris, rädisa, prästostkräm och kokt potatis G&L

Kikärtsbiffar med couscous, syrade grönsaker och aioli

Torsdag

Nötrulle med rotfuktsgratäng, pepparsky och rostad pumpa L

Bakad torsk med sotad lökpuré, gröna ärtor, dillsmör och potatiskaka L

Pastagratäng med soltorkadtomat, gröna sojabönor samt rostade solroskärnor G&L

Fredag

Grillad flapsteak med citronstekt kål, persilja, paprikarostad klyftpotatis och gräslöksaioli

Bakad torsk med sotad lökpuré, gröna ärtor, dillsmör och potatiskaka L

Grillad portabello med citronstekt kål, persilja, paprikarostad klyftpotatis och gräslöksaioli

Veckans sallad

Quinoa med het tonfiskröra, vårlök, sockerärtor, krossat ägg och krutonger G&L

Veckans

Fried rice med strimlat fläsk, koriander, hackat ägg och ingefärskräm

G = Innehåller gluten
L = Innehåller laktos