Golfen v. 13
Lunchbuffé
Måndag – Fredag 11.15 – 14.00
Måndag
Panerad sej med skagenröra, citron, picklade betor och kokt potatis
Stekt kycklingfilé, currysås och örtmarinerad zucchini serveras med pilaffris
Quesadillas fylld med ost, bönor och babyspenat, örtaioli
Tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Boeuf bourguignon med bacon, smålök och rödvin, potatispuré
Sotat tzayspett med risotto smaksatt med örter, tomatbuljong & vitlöksfrästa sojabönor
Onsdag
Pocherad flundra toppad med brynt smör, pepparrot, dill och räkor serveras med kokt potatis
Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor, saltgurka och stekt ägg
Cannelloni fylld med ricotta & spenat serveras med syrlig tomatsås & örtdressad trädgårdsallad
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
Kalvstek med syrad dillsky, marinerade morötter & rucola, kokt potatis
Italiensk paj med soltorkad tomat, fetaost och spenat, tomat & olivsalla
Långfredag
Håller vi stängt!
Alla vi på Golfrestaurangen önskar er en riktigt Glad Påsk! Varmt välkomna åter tisdag 2/4