Golfen v. 39

Lunchbuffé

Måndag – Fredag 11.15 – 14.00
135:- / person Take Away 125:-

Måndag

Isterband serveras med dillstuvad potatis, kökets senap samt rödbetor

Panerad kummel med räkröra, citron och dillkokt potatis

Svampcannelloni med tomatsås, fetaost och babyspenat

Tisdag

Stekt fläsk med bruna bönor, kokt potatis, löksås och rårörda lingon

Örtstekt kyckling serveras med pumparisotto med fetaost och skysås

Pumparisotto med fetaost samt örtstekta betor

 Onsdag

Ugnsbakad torsk serveras med rostade betor, kapris & brynt smör samt dillkokt potatis

Slottsstek med pressgurka, gelé, gräddsås och örtglacerade morötter, kokt potatis

Grönsaksquesadillas serveras med tomatsalsa, örtaioli och bladsallad 

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakakor med sylt och grädde

Wallenbergare serveras med brynt smör, rårörda lingon, ärtor samt potatispuré

Kikärtsbiff med brynt smör, rårörda lingon, ärtor samt potatispuré

Fredag

Fänkålsbakad kolja med rostad morot, dillpicklad blomkål, musselvelouté samt dillkokt potatis

Grillad pluma serveras med grillad paprika och majs samt aioli, rödvinssås och klyftpotatis

Grillade tzayspett med grillad paprika och majs samt aioli, rödvinssås och klyftpotatis

Lördag

Helgbuffé 11.30-15.00
Cajunsotad lax serveras med gravad citron, vitvinssås, smörfrästa haricotsverts och kokt potatis

Helstekt fläskkotlett serveras med rotfruktskaka, grönpepparsås samt grillad spetskål

Söndag

Helgbuffé 11.30-15.00
Pocherad torsk med krossat ägg, räkor, brynt smör och riven pepparrot serveras med kokt potatis

Nattbakad fläsksida med BBQ-sås, äpple cidersås samt rostade rotfrukter