Golfen v. 17

Lunchbuffé

Måndag – Fredag 11.15 – 14.00

Måndag

Ångad långa med rostad kräftsky, smörstekta vårprimörer och dillkokt potatis

Vitlöksbakad fläskkotlett med ramslöksaioli, skysås och rostade rotsaker

Tortellini smaksatt med ramslök serveras med sotat tzayspett, paprika och riven hårdost

Tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

”Bibimbap” på nattbakad högrev med soya, ingefära & salladslök, chilisekt ris & yuzumajonnäs

”Bibimbap” på pulled oumph med soya, ingefära & salladslök, chilisekt ris & yuzumajonnäs

Onsdag

Laxfärserad flundra toppad med dillfrästa rädisor serveras med vitvinssås och potatisstomp

Grillad kycklingfilé med yoghurtdressing tomatsalsa och rostad potatis

Getostbakade betor med buljongkokta linser, röstade frön och krasse

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Baconlindad köttfärslimpa med champinjonsås, örtfrästa haricotsverts, kokt potatis

Gratinerad blomkål smaksatt med tryffel serveras med rostade solrosfrön och potatispuré

Fredag

Havets wallenbergare med pernodsås, sockerärtor och potatispuré

Pepparstek på nötrulle med rödvinssås, vitlöksbakad tomat och råstekt potatis

Grillad halloumi med chimichurri, pepparsky och rostade rotfrukter

Lördag

Helgbuffé 11.30-15.00

Västerbottengratinerad kummel med gräslökssås och dillkokt potatis

Kolgrillad fläskfilé med bearnaise, rödvinssås och potatisgratäng

189:-/person

Söndag

Helgbuffé 11.30-15.00

Halstrad laxfilé serveras med kräfthollandaise, grillad citron samt dillkrossad potatis

Slottsstek serveras med gräddsås, pressgurka, gelé samt kokt potatis

189:-/person