Golfen v. 30

Lunchbuffé

Måndag – Fredag 11.15 – 14.30

Måndag

Bakad torsk med matjessill, krossat ägg, dill & rödlök serveras med brynt smör & kokt färskpotatis

”Coq au vin” Rostad kycklingklubba, rödvin, bacon, svamp & smålök serveras med potatispuré

Råraka med gräddfil, tångcaviar, rödlök & lingon

Tisdag

Nattbakat högrev med café de paris smör, brynt potatis, rödvinssky & rostad broccoli

Kryddig korv stroganoff med paprika & curry serveras med basmatiris & saltgurka

Krämig risoni med tomat, saffran, rostade kikärtor & örter

 Onsdag

Brödstekt sej serveras med romsås, fänkål, citron & dill samt kokt potatis

Yoghurt marinerad kyckling med Garam Masala stekt aubergine serveras med kryddkokt ris smaksatt med russin & mandel samt rostad paprikakräm

Rostad aubergine med kryddkokt ris, mandel, russin samt paprikakräm

 

 Torsdag

Viltfärsbiffar serveras med svampsås, kokt potatis, rårörda vinbär & gräddig rosmarinsky

Pasta Penne ”bolognese” med parmesan & citrondressad ruccolasallad

Rödbetsbiffar med getost, honung, & ruccola serveras med kokt potatis

Fredag

Grillad spetsbringa med chimmi churri, rökig bbq-sås samt ”smashed potatoes” med vitlök, örter & ost

Fisk & skaldjursgratäng med citron, dill & fänkål serveras med pommes duschesse

Kålpannkaka serveras med syrad morot & kålsallad, linser & örtfärskost

Lördag

Helgbuffé 11:30 – 15:00

Vittvinspocherad kolja med morotskräm, syrad pumpa & körvel serveras med krossad färskpotatis

Bakad fläskkarré med stekta & inkokta plommon, rostad potatis, gräddig timjansky & persilja

 Söndag

Halstrad lax med sommarprimörer, grön dillmajonäs & smörad potatis

Grillad fläskfilé serveras med rödvinssås, örtbearnaise, gröna bönor & potatisgratäng