Golfen v. 30
Lunchbuffé
Måndag – Fredag 11.15 – 14.30
Måndag
Bakad torsk med matjessill, krossat ägg, dill & rödlök serveras med brynt smör & kokt färskpotatis
”Coq au vin” Rostad kycklingklubba, rödvin, bacon, svamp & smålök serveras med potatispuré
Råraka med gräddfil, tångcaviar, rödlök & lingon
Tisdag
Nattbakat högrev med café de paris smör, brynt potatis, rödvinssky & rostad broccoli
Kryddig korv stroganoff med paprika & curry serveras med basmatiris & saltgurka
Krämig risoni med tomat, saffran, rostade kikärtor & örter
Onsdag
Brödstekt sej serveras med romsås, fänkål, citron & dill samt kokt potatis
Yoghurt marinerad kyckling med Garam Masala stekt aubergine serveras med kryddkokt ris smaksatt med russin & mandel samt rostad paprikakräm
Rostad aubergine med kryddkokt ris, mandel, russin samt paprikakräm
Torsdag
Viltfärsbiffar serveras med svampsås, kokt potatis, rårörda vinbär & gräddig rosmarinsky
Pasta Penne ”bolognese” med parmesan & citrondressad ruccolasallad
Rödbetsbiffar med getost, honung, & ruccola serveras med kokt potatis
Fredag
Grillad spetsbringa med chimmi churri, rökig bbq-sås samt ”smashed potatoes” med vitlök, örter & ost
Fisk & skaldjursgratäng med citron, dill & fänkål serveras med pommes duschesse
Kålpannkaka serveras med syrad morot & kålsallad, linser & örtfärskost
Lördag
Helgbuffé 11:30 – 15:00
Vittvinspocherad kolja med morotskräm, syrad pumpa & körvel serveras med krossad färskpotatis
Bakad fläskkarré med stekta & inkokta plommon, rostad potatis, gräddig timjansky & persilja
Söndag
Halstrad lax med sommarprimörer, grön dillmajonäs & smörad potatis
Grillad fläskfilé serveras med rödvinssås, örtbearnaise, gröna bönor & potatisgratäng