Golfen v. 13

Lunchbuffé

Måndag – Fredag 11.15 – 14.00

Måndag

Panerad sej med skagenröra, citron, picklade betor och kokt potatis

Stekt kycklingfilé, currysås och örtmarinerad zucchini serveras med pilaffris

Quesadillas fylld med ost, bönor och babyspenat, örtaioli

Tisdag

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Boeuf bourguignon med bacon, smålök och rödvin, potatispuré

Sotat tzayspett med risotto smaksatt med örter, tomatbuljong & vitlöksfrästa sojabönor 

Onsdag

Pocherad flundra toppad med brynt smör, pepparrot, dill och räkor serveras med kokt potatis

Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor, saltgurka och stekt ägg

Cannelloni fylld med ricotta & spenat serveras med syrlig tomatsås & örtdressad trädgårdsallad 

 Torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Kalvstek med syrad dillsky, marinerade morötter & rucola, kokt potatis

Italiensk paj med soltorkad tomat, fetaost och spenat, tomat & olivsalla

Långfredag

Håller vi stängt!
Alla vi på Golfrestaurangen önskar er en riktigt Glad Påsk! Varmt välkomna åter tisdag 2/4