Golfen v. 43

Lunchbuffé

Måndag – Fredag 11.15 – 14.00

Måndag

Västerbottenbakad sejrygg serveras med skaldjurssås och krossad potatis smaksatt med örter

Helstekt kotlett, champinjonsås, vitlöksfrästa bönor samt råstekt potatis

Tomat & fetaostspaj med primörsallad och marinerade oliver 

Tisdag

Pestobakad uer med marinerad zucchini, vitvinssås och kokt potatis

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Pasta pesto med rostade grönsaker, riven hårdost och babyspenat

Onsdag

Brödstekt kummel med tartarsås, citron och dillkokt potatis

Boeuf bourguignon med rökt fläsk & smålök serveras med potatispuré

Quesadillas fylld med ost, bönor och babyspenat, örtaioli

 Torsdag

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde

Pannbiff med karamelliserad lök, rårörda lingon, skysås och kokt potatis

Helbakad rotselleri med matvete och äpple serveras med örtdressing 

Fredag

Bakad torsk med krossat ägg, matjessill, dill, brynt smör och kokt potatis

Grillad kycklingfilé med marinerade grönsaker, tzatziki, rödvinssås och klyftpotatis

Risotto med rostad jordärtskocka, pumpakärnor och smulad getost

Lördag & Söndag

Stängt!