Golfen v. 28
Lunchbuffé
Måndag – Fredag 11.15 – 14.30
Måndag
Färskostbakad sej med råhyvlad blomkål, skirat smör, dill & färskpotatis
Kycklingsteak med rostad fetaost, torkade oliver, soltorkad tomatsås & ris
Bakad spetskål med grön ärtpesto, rostade kikärtor & citronsmör
Tisdag
Panerad flundra med citronmajjo, rädisor, citron & dillslungad potatis
Örtbakad karré med djävulsås, rostad broccoli, majs & stekt potatis
Sotad zucchini med grillad paprika, hummus & rostade fröer
Onsdag
Bakad bleka med knaperstekt chorizo, vitvinssås, gräslök & rostad potatis
Panerad kyckling med krämig pasta, bakade tomater, basilika & pesto
Broccolipaj med ruccola, oliver & örtdressing
Torsdag
Fiskgratäng sandefjord med räkor, rostad fänkål & potatisstomp
Färsbiffar med gräslök, rödlök, gräddfil & smörslungad färskpotatis
Pasta pesto med bakade tomater & mozzarella
Fredag
Bakad kummel med citronsås, tapenade, purjolök & grönsaksris
Helstekt kotlett med kryddsmör, rödvinssky, haricotsverts & rostad potatis
Oumph med kryddsmör, haricotsverts & rostad potatis
Lördag
Helgbuffé 11.30 – 15.00
Halstrad lax med kall romsås, syrade primörgrönsaker & varm potatissallad
Grillad pluma med rostad majsaioli, bakad lök, sparris, & potatisgratäng
Söndag
Helgbuffé 11.30 – 15.00
Wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor, lingon & potatispuré
Porcherad torsk med dillvelouté, räkor, pepparrot & färskpotatis