Orangeriet v. 03
Lunch
Måndag – Fredag 11.15 – 13.30
Måndag
Skönt
Pasta ”Marsala” med salsiccia, grädde, marsalavin, tomat, chilli & lagrad ost
Klassiskt
Kyckling i vin med rökt fläsk, svamp, smålök, grönt smör, rödvin & potatispuré
Grönt
Majsfritters med avocadokräm, bakad morot & chilliolja
Tisdag
Skönt
Rimmad kungsflundra med sotad romansallad, kräm på gammelknas, oliver, rostad paprika & bulgur
Klassiskt
Kyckling i vin med rökt fläsk, svamp, smålök, grönt smör, rödvin & potatispuré
Grönt
Rödbetsrisotto med eldad fetaost, dillpesto & rucolla
Onsdag
Skönt
Risotto med blåmussla, bakad lax, citronkräm, isad fänkål & mozzarella
Klassiskt
Kyckling i vin med rökt fläsk, svamp, smålök, grönt smör, rödvin & potatispuré
Grönt
Piccata på aubergine med rökt tomatsky & vita bönor ”chimmi churri”
Torsdag
Skönt
Pannbiff med krämig jordärtskocka, broccoli, palsternacka & tranbärschutney
Klassiskt
Fish & Chips med mosade ärtor, örtaioli, citron & kryddrostad potatis
Grönt
Vispad ricotta med citron, honung & kikärtsbollar ”falafel”
Fredag
Skönt
Fläskschnitzel ”Cordon bleu” med pastrami, Wrångebäck, rödvinssky & råstekt potatis
Klassiskt
Fish & Chips med mosade ärtor, örtaioli, citron & kryddrostad potatis
Grönt
Bakad blomkål ”Tandori” med cocosmjölk, salladslök & kryddkokt basmatiris