Orangeriet v. 40

Lunch

Måndag – Fredag 11.30 -13.30
129:- / person Take Away 119:-

Måndag

Grönt
Rostad och krämig jordärtskocka med 65 graders ägg, potatis, rostad mandel, råhyvlad champinjon, krutonger och örtolja

Skönt
Krämig pasta Carbonara med knaperstekt sidfläsk, rucola, zucchini, hårdost och picklad lök

-Nyttigt 450 kcal-
Bakad torsk med rostad pumpa, pumpapuré, quinoa, granatäpple och rödvinssås med salvia

Tisdag

Grönt
Gul curry med kokosmjölk, morot, jasminris, stekost och koriander

Skönt
Färsbiff med potatis-& palsternackspuré serveras med gräddsås, stekt smålök, gröna ärtor och lingon

-Nyttigt 450 kcal-
Bakad torsk med rostad pumpa, pumpapuré, quinoa, granatäpple och rödvinssås med salvia

Onsdag

Grönt
Kålpannkaka med stekt svamp, böngroddar, chili och soyamajonäs

Skönt
Grillad kyckling med potatisgratäng babequesås och tomatsallad

-Nyttigt 450 kcal-
Bakad torsk med rostad pumpa, pumpapuré, quinoa, granatäpple och rödvinssås med salvia

Torsdag

Grönt
Rostad majs, sotad romansallad, riven pecorino,”tryffelcréme” rostade frön och äpple

Skönt
Svamprisotto med stekt chistorra (spansk, kryddig färskkorv), rostad mandel, paprika och örter

-Nyttigt 450 kcal-
Bakad torsk med rostad pumpa, pumpapuré, quinoa, granatäpple och rödvinssås med salvia

Fredag

Grönt
Citronstekt spetskål med linser i grillad grädde, rostad potatis och broccoli samt picklad chili

Skönt
Pulled pork med sotad tortilla, rostad potatis, syrad kålsallad och jalapenodressing

-Nyttigt 450 kcal-
Bakad torsk med rostad pumpa, pumpapuré, quinoa, granatäpple och rödvinssås med salvia