Orangeriet v. 05
Lunch
Måndag – Fredag 11.30 -13.30
135:- / person Take Away 125:-
Måndag
Grönt
Salviastekt gnocchi med kronärtskocka, marinerad mozzarella, frön, vitlökskräm och tomat
Skönt
Sotat isterband med grillad morot, picklad beta, stekt potatis, senap-& persiljesås
-Nyttigt 500 kcal-
Laxfärsbiff med rostad potatis, dilltzatziki, chilipicklad blomkål och granatäpple
Tisdag
Grönt
Panerad fetaost med grönsaks-cous cous, picklad morot och örtkräm
Skönt
Raggmunk med stekt fläsk, rårörda lingon och picklad morot
-Nyttigt 500 kcal-
Laxfärsbiff med rostad potatis, dilltzatziki, chilipicklad blomkål och granatäpple
Onsdag
Grönt
Currystekt blomkål, rostad potatis, limepicklad gurka, dillmajonäs, prästost och frön
Skönt
Färsbiff med potatisgratäng, portvinssås, gelé samt smålök och champinjoner
-Nyttigt 500 kcal-
Laxfärsbiff med rostad potatis, dilltzatziki, chilipicklad blomkål och granatäpple
Torsdag
Grönt
Råraka med stekt svamp, hyvlad gruyère, råmarinerad broccoli och syrad lök
Skönt
Gulaschgryta på högrev med rostade rotfrukter, smetana och vitlöksbröd
-Nyttigt 500 kcal-
Laxfärsbiff med rostad potatis, dilltzatziki, chilipicklad blomkål och granatäpple
Fredag
Grönt
Rostad pumpa, citronstekt kål, soy buerre blanc, linser och granatäpple
Skönt
Schnitzel med stekt potatis, dragonmajonäs, bakad tomat, gröna ärtor och friterad kapris
-Nyttigt 500 kcal-
Laxfärsbiff med rostad potatis, dilltzatziki, chilipicklad blomkål och granatäpple