Orangeriet v. 21

Lunch

Måndag – Fredag 11.15 – 13.30

Måndag

Skönt
Burgarmåndag! Burgare med tryffelmajjo, silverlök, cheddarost & smashed potatoes
Klassiskt
Kökets bouillabaisse med rouille & vitlöksbröd
Grönt
Risotto med svamp, tryffelolja & salviasmör

Tisdag

Skönt
Mac & Cheese med kycklingkrokett, tomatsalsa & torkad chorizo
Klassiskt
Kökets bouillabaisse med rouille & vitlöksbröd
Grönt
Fransk bondomelette med potatis, sparris, lagrad hårdost, sallad på tomat & mozzarella

Onsdag

Skönt
Kummel fylld med wasabi & färskost serveras med örtris & wasabiärta
Klassiskt
Skinkstek med ingefära, apelsin, grönkål, gräddsky & stekt potatis
Grönt
Vårrulle med vitkål, morot, chilli, stekt Oumph & sri-rachamajjo

Torsdag

Skönt
Fisk- & skaldjursbiff med citrongräs, blomkål, morotskräm & brynt sojasmör
Klassiskt
Baconlindad köttfärslimpa med brynt svamp, portvin, persilja & kokt potatis
Grönt
Krämig polenta med morotsbiff & salsa verde

Fredag

Skönt
Grillad pluma med potatisgraräng, lättrökt barbequesås & grilltomat
Klassiskt
Baconlindad köttfärslimpa med brynt svamp, portvin, persilja & kokt potatis
Grönt
Rösti med grillad zuccini, paprika, kronärtskocka & citronaioli