Orangeriet v. 37

Lunch

Måndag – Fredag 11.30 – 13.30

Måndag

Skönt
Brödstekt Uer med broccoli, citron, stompad  palsternacka, äpple- & curryröra
Klassiskt
Biff ”Lindström” med rostad beta, persilja, kaprissmör, kalvsky & kokt potatis
Grönt
Svamprisotto med ädelost, brynt svamp, tryffelolja, ostkrutong & rucola

Tisdag

Skönt
Fläskfilé med ölbrässerat lägg, kål, senapsfrö, dragonkräm & brynt potatis
Klassiskt
Biff ”Lindström” med rostad beta, persilja, kaprissmör, kalvsky & kokt potatis
Grönt
”Ramen” med sojabönor, bakat ägg, kimchi, torkad grönkål, chilli & het buljong

Onsdag

Skönt
Örtmarinerad kyckling med pumpalasagne, hyvlad zucchini, mozzarella & salsa verde
Klassiskt
Biff ”Lindström” med rostad beta, persilja, kaprissmör kalvsky & kokt potatis
Grönt
Quesedillas med sotad isbergssallad, linser & avokadodressing

Torsdag

Skönt
Nattbakad nötstek ”Texas Chilli” med tomat, vita bönor, silverlök, gurka, yoghurt & kryddkokt ris
Klassiskt
Havets Wallenbergare med skaldjurssås, gröna ärtor, blomkål & dillpotatispuré
Grönt
Samosas med potatis, ärtor, gurka, mynta, granatäpple & kökets ”kebabsås”

Fredag

Skönt
”Burgar-Fredag” Smashburgare kryddrostad klyftpotatis & kökets tillbehör
Klassiskt
Havets Wallenbergare med skaldjurssås, gröna ärtor, blomkål & dillpotatispuré
Grönt
Bönsoppa med chilliolja & färskosttoast ”Grilled Cheese”