Orangeriet v. 24

Lunch

Måndag – Fredag 11.30 -13.30
135:- / person Take Away 125:-

Måndag

Grönt
Örtkokta belugalinser med rostad morot, gröna blad, smulad fetaost och örtkräm

Skönt
Mörbakad fläskkarré med gurka, ingefära, böngroddar och chili serveras med soyasmörsås och ris

-Nyttigt 450 kcal-
Kolja och sej med krämig skaldjurssås, färskpotatis, syrad kål och fänkål, tomat, dill samt marinerade musslor och räkor

Tisdag

Grönt
Grönärtsrisotto med hyvlad prästost, äpple, gurka, rucola, mandel och citron

Skönt
Färsbiff med sparris, bacon, salviagräddsås och färskpotatis

-Nyttigt 450 kcal-
Kolja och sej med krämig skaldjurssås, färskpotatis, syrad kål och fänkål, tomat, dill samt marinerade musslor och räkor

Onsdag

Grönt
Inkokt vit sparris med bakat ägg, färskpotatis, hollandaise, rostad mandel och spenat

Skönt
Brässerad nötrulle med gräddig äppelsky, färskpotatis, bakat äpple, blomkål och persilja

-Nyttigt 450 kcal-
Kolja och sej med krämig skaldjurssås, färskpotatis, syrad kål och fänkål, tomat, dill samt marinerade musslor och räkor

Torsdag

Grönt
Rostad majs med tryffelpeccorino, ”tryffelgrädde”, färskpotatis, isbergssallad och picklad rödlök

Skönt
Brässerad kycklingklubba med tomatrissotto, smörad kycklingsky och pesto

-Nyttigt 450 kcal-
Kolja och sej med krämig skaldjurssås, färskpotatis, syrad kål och fänkål, tomat, dill samt marinerade musslor och räkor

Fredagsbuffé

  • Örtstekt fläskfilé med citron-& dragonsås
  • Färskpotatis med körvel, brynt smör och syrad rödlök
  • Stekt ris toppat med rosastekt flapsteak, chilimajjo
  • Musslor med chili, vitlök, kokosgrädde och koriander
  • Kikärtsbiffar med rucola och vitlökscrèmefraiche