Orangeriet v. 05

Lunch

Måndag – Fredag 11.30 -13.30
135:- / person Take Away 125:-

Måndag

Grönt
Salviastekt gnocchi med kronärtskocka, marinerad mozzarella, frön, vitlökskräm och tomat

Skönt
Sotat isterband med grillad morot, picklad beta, stekt potatis, senap-& persiljesås

-Nyttigt 500 kcal-
Laxfärsbiff med rostad potatis, dilltzatziki, chilipicklad blomkål och granatäpple

Tisdag

Grönt
Panerad fetaost med grönsaks-cous cous, picklad morot och örtkräm

Skönt
Raggmunk med stekt fläsk, rårörda lingon och picklad morot

-Nyttigt 500 kcal-
Laxfärsbiff med rostad potatis, dilltzatziki, chilipicklad blomkål och granatäpple

 Onsdag

Grönt
Currystekt blomkål, rostad potatis, limepicklad gurka, dillmajonäs, prästost och frön

Skönt
Färsbiff med potatisgratäng, portvinssås, gelé samt smålök och champinjoner

-Nyttigt 500 kcal-
Laxfärsbiff med rostad potatis, dilltzatziki, chilipicklad blomkål och granatäpple

Torsdag

Grönt
Råraka med stekt svamp, hyvlad gruyère, råmarinerad broccoli och syrad lök

Skönt
Gulaschgryta på högrev med rostade rotfrukter, smetana och vitlöksbröd

-Nyttigt 500 kcal-
Laxfärsbiff med rostad potatis, dilltzatziki, chilipicklad blomkål och granatäpple

Fredag

Grönt
Rostad pumpa, citronstekt kål, soy buerre blanc, linser och granatäpple

Skönt
Schnitzel med stekt potatis, dragonmajonäs, bakad tomat, gröna ärtor och friterad kapris

-Nyttigt 500 kcal-
Laxfärsbiff med rostad potatis, dilltzatziki, chilipicklad blomkål och granatäpple