Orangeriet v. 37
Lunch
Måndag – Fredag 11.30 – 13.30
Måndag
Skönt
Brödstekt Uer med broccoli, citron, stompad palsternacka, äpple- & curryröra
Klassiskt
Biff ”Lindström” med rostad beta, persilja, kaprissmör, kalvsky & kokt potatis
Grönt
Svamprisotto med ädelost, brynt svamp, tryffelolja, ostkrutong & rucola
Tisdag
Skönt
Fläskfilé med ölbrässerat lägg, kål, senapsfrö, dragonkräm & brynt potatis
Klassiskt
Biff ”Lindström” med rostad beta, persilja, kaprissmör, kalvsky & kokt potatis
Grönt
”Ramen” med sojabönor, bakat ägg, kimchi, torkad grönkål, chilli & het buljong
Onsdag
Skönt
Örtmarinerad kyckling med pumpalasagne, hyvlad zucchini, mozzarella & salsa verde
Klassiskt
Biff ”Lindström” med rostad beta, persilja, kaprissmör kalvsky & kokt potatis
Grönt
Quesedillas med sotad isbergssallad, linser & avokadodressing
Torsdag
Skönt
Nattbakad nötstek ”Texas Chilli” med tomat, vita bönor, silverlök, gurka, yoghurt & kryddkokt ris
Klassiskt
Havets Wallenbergare med skaldjurssås, gröna ärtor, blomkål & dillpotatispuré
Grönt
Samosas med potatis, ärtor, gurka, mynta, granatäpple & kökets ”kebabsås”
Fredag
Skönt
”Burgar-Fredag” Smashburgare kryddrostad klyftpotatis & kökets tillbehör
Klassiskt
Havets Wallenbergare med skaldjurssås, gröna ärtor, blomkål & dillpotatispuré
Grönt
Bönsoppa med chilliolja & färskosttoast ”Grilled Cheese”