Orangeriet v. 10

Lunch

Måndag – Fredag 11.30 – 13.30
139:- / person Take Away 129:-

Måndag

Grönt
Svamprisotto med fetaost, sojabönor och rucola

Skönt
Salsicciapasta med tomat, grädde, lagrad ost och rucola

-Nyttigt 412 kcal-
Currybakad flundra med kryddig tomatsås, yoghurt och bönsallad med persilja

Tisdag

Grönt
Grillad rotselleri BBQ med gräddfil, bakad potatis, majs och jalapenosmör

Skönt
Nattbakad fläskkarré med senapssås, stekt kål, potatismos och lingon

-Nyttigt 412 kcal-
Currybakad flundra med kryddig tomatsås, yoghurt och bönsallad med persilja

Onsdag

Grönt
Linser ”Bolognese” med fetaost och rucola

Skönt
Nattbakad nötstek med potatisgratäng, dillrostad morot och syrlig dillsky

-Nyttigt 412 kcal-
Currybakad flundra med kryddig tomatsås, yoghurt och bönsallad med persilja

Torsdag

Grönt
Kålpannkaka med tonkatsusås, sesammajonnäs och löksallad med koriander

Skönt
Färsbiff ”Provencale” med timjan, rostad vitlökskräm och haricotsverts

-Nyttigt 412 kcal-
Currybakad flundra med kryddig tomatsås, yoghurt och bönsallad med persilja

Fredag

Grönt
Blomkål ”Lasagne” med lagrad ost, chiliolja och fänkålssallad

Skönt
Panerad torsk med dansk remouladsås, smörad potatis, ärtor och citron

-Nyttigt 412 kcal-
Kyckling ”Ramen” med nudlar, buljong, ägg och sesam