Orangeriet v. 26

Lunch

Måndag – Fredag 11.30 – 13.30

Grönt
Tortellini med basilikasås, stekta tomater och ärtpesto

Skönt
Kyckling ”steak” med sesamrostad broccoli, yuzumajonnäs och krossad potatis med soja & chili

Klassiskt
Köttfärslimpa med syrlig gräddsås, äpple, sockerstekt spetskål och lingon

Tisdag

Grönt
Raggmunk med rökt tofu, stekt lök, lingon och äpple

Skönt
Pulled pork med rostad potatis, majskolv, salsa fresca och avokadocréme

Klassiskt
Köttfärslimpa med syrlig gräddsås, äpple, sockerstekt spetskål och lingon

Onsdag

Grönt
Gnocchi med getost, spenat, honung och saltrostad mandel

Skönt
Fiskgryta med fisk och skaldjur, grädde, vitt vin, saffran och rotfrukter serveras med aioli

Klassiskt
Köttfärslimpa med syrlig gräddsås, äpple, sockerstekt spetskål och lingon

Torsdag

Grönt
Gratinerade enchiladas med vegetarisk färs, salsa, gräddfil och svarta bönor

Skönt
Helstekt kotlett med kantarellsås, dillrostade rötter och sojamarinerad morot

Klassiskt
Köttfärslimpa med syrlig gräddsås, äpple, sockerstekt spetskål och lingon

 Fredag

Grönt
Grönsaksbiffar med fetaostyoghurt, couscous och marinerad gurka

Skönt
Nattbakad högrev ”cafe de Paris” med rostad potatis, rödvinssås, haricots vertes och cafe de Parissmör

Klassiskt
Köttfärslimpa med syrlig gräddsås, äpple, sockerstekt spetskål och lingon