Orangeriet v. 38

Lunch

Måndag – Fredag 11.30 – 13.30
139:- / person Take Away 129:-

Måndag

Grönt
Linguini med basilikasås, marinerad mozzarella, tomat och friterad kapris

Skönt
Kycklingfärsbiff med grönsaksris, kimchimajjo och rostad mandel, toppas med ingefära, gurka & böngroddar

-Nyttigt 500 kcal-
Torsk med vitvinssås, potatis och rotselleripuré, bacon -& fröströssel, limepicklad rotselleri och gurka samt rucola 

Tisdag

Grönt
Gul curry med svensk stekost, havreris, blomkål och äpple

Skönt
Wallenbergare med potatispuré, rårörda lingon, brynt smör och gröna ärtor

-Nyttigt 500 kcal-
Torsk med vitvinssås, potatis och rotselleripuré, bacon -& fröströssel, limepicklad rotselleri och gurka samt rucola

Onsdag

Grönt
Omelett med paprika och lök serveras med rostad potatis, harissakräm, broccoli och mandel

Skönt
Orangeriets gulaschgryta på högrev med rostade rotfrukter, smetana och vitlöksbröd

-Nyttigt 500 kcal-
Torsk med vitvinssås, potatis och rotselleripuré, bacon -& fröströssel, limepicklad rotselleri och gurka samt rucola

Torsdag

Grönt
Majsplättar med rostad majs, varm ostkräm, klyftpotatis och granatäpple

Skönt
Grillad fläskkarré med potatisquesadillas, syrade grönsaker och bbq-dressing

 -Nyttigt 500 kcal-
Torsk med vitvinssås, potatis och rotselleripuré, bacon -& fröströssel, limepicklad rotselleri och gurka samt rucola

Fredag

Grönt
Veganburgare med tryffelmajonnäs, cheddar, syrad gul lök, bröd och stekt svamp serveras med ostgratinerad potatis

Skönt
Hamburgare med tryffelmajonnäs, cheddar, syrad gul lök, bacon, bröd och ostgratinerad potatis

-Nyttigt 500 kcal-
Torsk med vitvinssås, potatis och rotselleripuré, bacon -& fröströssel, limepicklad rotselleri och gurka samt rucola