Restaurang Mode v. 03

Lunchbuffé

Måndag – Fredag 11.15 – 14.00

Måndag

Kryddig korv med räkröra, rostad lök, senap & potatispuré

Stekt kummel med pepparrotscrème, hyvlad fänkål och dillslungad potatis

Bakad Zucchini med picklad chili, fetaost och olivolja

Tisdag

Nattbakad karré med äppelmos, skysås och  rostade rotfrukter

Pocherad sej med friterad kapris, bakade rödbetor & brynt smör

Bakad pumpa med brynt smör, mandel & frön

Onsdag

Kalvfärsbiff med sotad lök, bakade morötter, timjangräddsås och rostad potatis

Bakad torsk med spenatsås, krossat ägg och kokt potatis

Socca ”kikärtspannkaka” med fetaostcrème och rostade frön

Torsdag

Bakad kyckling med soltorkadtomatsås, basilika, fetaost och grönsaksris

Bakad flundra i vitvinssås, picklade gulbetor, dillolja och potatis

Blomkålscurry med grönsaksris 

Fredag

Schnitzel med bearnaisesås, råstekt potatis, syrlig lök och kaprissallad

Pocherad kummel med Sandefjordsås, dillstekt brysselkål och potatisstomp

Tzayspett med bearnaisesås, råstekt potatis och löksallad