Restaurang Mode v. 37

Lunchbuffé

Måndag – Fredag 11.15 – 14.00

Måndag

Dragen karré med avokadodipp, semitorkad tomat, picklad lök och vitlöksrostad potatis

Panerad flundra med västkuströra, citron och dillkokt potatis

Broccolipaj toppad med bakad paprika och rucola

Tisdag

Pannbiff, löksky, rårörda lingon, saltgurka & kokt potatis

Bakad sej med morotssås, picklad morot, dill och rostad potatis

Bondomelett med potatis och purjolök toppad med tomat

Onsdag

Pankopanerad kyckling, srirachamajonnäs, broccoli, koriander och rostad potatis

Torskbiffar med vitvinssås, rimmad gurka, silverlök och dillkokt potatis

Pasta i krämig örtsås med rostad broccoli och rostade pumpafrön

Torsdag

Kalv i dill, med bakad morot och dillslungad potatis

Mjölstekt kapkummel, hummersås, hyvlad fänkål, bakad tomat & krossad potatis

Oststekt zucchini med paprikakräm och fried rice

Fredag 

Nötstek med gräddsky, svartvinbärsgelé, haricotvertes och hasselbackspotatis

Ugnsbakad kummel med gräslöksås, rotfruktsstomp och lime

Gratinerade crepes fyllda med svamp ooch toppade med spenat