Restaurang Mode v. 48
Lunchbuffé
Måndag – Fredag 11.15 – 14.00
139:- / person Take Away 129:-
Måndag
Pocherad torsk med rostade morötter smaksatta med ingefära, sauterad spenat, brynt sojasmör samt kokt kryddris
Gräddstuvad pytt i panna serveras med stekta ägg, rödbeta och saltgurka
Krämig tortellini fylld med ricotta och spenat toppat med soltorkad tomat och riven grana padana
Tisdag
Laxpasta tagliatelle med smak av tomat, citrus och gräslök
”Fläsk med löksås” på Modes vis
Nattbakad- och stekt fläsksida serveras med raggmunk, löksås och rårörda lingon
Smörstekt gnocchi med svarta bönor, saltrostade grönsaker, friterad grönkål och örtolja
Onsdag
Pocherad kolja med gräddkokt kål, rostade frön och dillkokt potatis
Pannbiff serveras med ölkokt lök, saltgurka, rosmarinkokta lingon, gräddsås och rostad potatis
Spenat -och linslasagne med ragu på svamp, lök och prästost
Torsdag
Stekt fisk med grenoblepotatis (rödbeta, kapris & dill) samt rödbetskräm och bränd citron
Kalops med kryddbakad morot, smörslungade betor och kokt potatis
Pankopanerad rotselleri serveras med gremolata och friterade kikärtor
”Körvfredag”
Halv special på Modes vis!
Kryddiga korvar, potatispuré, friterad pommes, tunnbröd, räkröra, friterad lök, Modes ketchup samt senap
Ostgratinerad sej serveras med sauce verte, grillad paprika, torkad chorizo och stråstekt potatis
Bakad pumpa serveras med pumpapuré, stekt brysselkål, frön och hyvlad lök