Restaurang Mode v. 05

Lunchbuffé

Måndag – Fredag 11.15 – 14.00
135:- / person Take Away 125:-

Måndag

Krämig gorgonzolapasta med kyckling och friterad grönkål

Stekt fisk serveras med remouladsås, picklad fänkål, citron och kokt potatis

Halloumipytt med örtsmör, senapskräm & råhyvlat äpple

Tisdag

Stekt fläsk på Modes vis serveras med raggmunk, rårörda lingon och löksås

Laxlåda med brynt smör, gröna ärtor samt dill

Kryddbakad pumpa toppad med granatäpple och friterade linser

Onsdag

Gulaschgryta på högrev serveras med rostad paprika, tomat, rostad potatis och gräddfil

Asiatisk torskfärsbiff med yuzumajjo, stekt ris samt friterad lök

Hasselbacksbetor toppad med soltorkadtomat, keso och frön

Torsdag

Grekiska färsbiffar serveras med fetaostcréme, oliver, grillad sallad samt vitlöksrostad potatis

Paella med grillade grönsaker, räkor och musslor samt rostad vitlökskräm och citron

Broccolibiffar med quinoa -och svampsallad samt gremolata

Fredag

Hanger steak serveras med café the parissmör, skysås, friterad småpotatis samt vitlöksfrästa haricotsverts

Kräftbakad sej med picklad gulbeta, dill samt potatispuré

Vegetarisk lasagne toppad med rucola samt bakad lök