Restaurang Mode v. 48

Lunchbuffé

Måndag – Fredag 11.15 – 14.00
139:- / person Take Away 129:-

Måndag

Pocherad torsk med rostade morötter smaksatta med ingefära, sauterad spenat, brynt sojasmör samt kokt kryddris

Gräddstuvad pytt i panna serveras med stekta ägg, rödbeta och saltgurka

Krämig tortellini fylld med ricotta och spenat toppat med soltorkad tomat och riven grana padana

Tisdag

Laxpasta tagliatelle med smak av tomat, citrus och gräslök

”Fläsk med löksås” på Modes vis

Nattbakad- och stekt fläsksida serveras med raggmunk, löksås och rårörda lingon

Smörstekt gnocchi med svarta bönor, saltrostade grönsaker, friterad grönkål och örtolja

Onsdag

Pocherad kolja med gräddkokt kål, rostade frön och dillkokt potatis

Pannbiff serveras med ölkokt lök, saltgurka, rosmarinkokta lingon, gräddsås och rostad potatis

Spenat -och linslasagne med ragu på svamp, lök och prästost

Torsdag

Stekt fisk med grenoblepotatis (rödbeta, kapris & dill) samt rödbetskräm och bränd citron

Kalops med kryddbakad morot, smörslungade betor och kokt potatis

Pankopanerad rotselleri serveras med gremolata och friterade kikärtor

”Körvfredag”

Halv special på Modes vis!
Kryddiga korvar, potatispuré, friterad pommes, tunnbröd, räkröra, friterad lök, Modes ketchup samt senap

Ostgratinerad sej serveras med sauce verte, grillad paprika, torkad chorizo och stråstekt potatis

Bakad pumpa serveras med pumpapuré, stekt brysselkål, frön och hyvlad lök