Catering

Catering i säsong

”Vår bästa tid är alltid just nu”

Vi på Mattiasmat försöker i möjligaste mån att laga mat efter säsong och med råvaran i fokus. Detta helt enkelt för att du ska få smaka den mat som är allra bäst just nu men även för att det är snällast mot vår miljö.
Hittar du inte exakt det du söker bland våra utvalda buffér eller menyförslag i säsong?
Tveka inte att höra av dig, vi lagar mer än gärna en mer ”klassisk catering” eller just det Du efterfrågar. 

När Ni har behov av vår kokkonst hemma eller på företaget så står vi till tjänst med en catering utöver det vanliga. Vi har utfört cateringuppdrag över hela Sverige, men mestadels håller vi oss” hemmavé” mellan Vänern och Vättern. Vi hjälper dig med allt från ren catering, där vi levererar din beställning till överenskommen plats, till catering där vi förser dig med personal som sköter uppläggning eller servering. Allt för att underlätta arbetet med ditt evenemang.

Våra menyer

Vi har en mängd förslag på menyer och evenemang, små som stora för Dig och Ditt sällskap. Det är bara förslag förstås, så du ska få en uppfattning om hur vi arbetar med vår catering. I själva verket utformar vi alla våra evenemang tillsammans med den som ger oss förtroendet. Ni kanske behöver tält, porslin, eller serveringspersonal? Vi ordnar detta. Vårt engagemang sträcker sig precis så långt som Ni själva vill. Skräddarsytt blir evenemanget alltid!

Har du frågor eller vill beställa catering eller buffé från oss?

Använd formuläret nedan om du har några frågor, eller om du vill beställa catering.

Alla fält är obligatoriska.