Buffér

Mattiasmat  Klassikern

  • Limemarinerad kyckling med spetskål, friterad lök, koriander, sesam & sojamajjo
  • Ciderinkokt lax med dressing på forellrom & gräslök
  • Tortellini med grön ärtpesto & lagrad hårdost
  • Paj med rostad tomat & mozzarella
  • Bladsallad med dijonsenapsdressing & rostade pumpakärnor
  • Kökets bröd
  • Vispat smör

239:-/person

Köksmästarn’s

  • Fläskfilé glacerad med sherryvinäger (varm)
  • Kallslagen örtbearnaise
  • Sojagrillad flankstek med rostad majs & ”Crispy chili oil”
  • ”Shrimp Cakes” Friterad skaldjursbiffar med limeaioli
  • Blomkålspannacotta toppad med belugalinser, körvel & tryffelolja
  • Ugnsbakad potatis med gremolata och riven lagrad ost (varm)
  • Råhyvlad blomkål med rostad paprika & fetaost
  • Kökets bröd
  • Vispat smör & smaksatt färskost

 319:-/person

Kallskuret

  • Alspånsrökt karré med ört- & senapsmarinerad kål
  • Varmrökt kycklingbröst med rostad svampkräm
  • Spansk salami med marinerade oliver
  • Bladsallad med rostade frön och dijonvinaigrette
  • Tomatasllad med saltbakad gulbeta & mozzarella
  • Kökets potatisgratäng
  • Kökets bröd
  • Vispat smör

 229:-/person

”Inspiration Asien”

  • Bakat kycklingbröst ”L’Orange” med apelsinglace
  • Rostbiff marinerad med sesam- och honungsglace och rostade sesamfrön
  • Tartar på kallrökt lax, gurka, sojamajjo och picklad chilli
  • Äggnudlar med misodressing, sticklök och friterad lök
  • Sotad broccolli med chilli och sojamajjo
  • Zucchinipannkaka
  • Marinerad papaya ”Som Tam” med vitkål och rostad pumpa
  • Kökets bröd
  • Vispat smör

 299:-/person

”Inspiration Italien”

  • Carpaccio på brynt nötrulle med dressing på sardeller och örter
  • Italiensk chark – Salami Milano & prosciutto
  • Fläskfile med tonnatsås & friterad kapris
  • Marinerade oliver med citron och timjan
  • Tortellini ”Carbonara” med knaperstekt bacon, lagrad hårdost & bakad äggula
  • Mozzarellaost med sotad chilli, ruccola, rostade pinjenötter, olivolja & flingsalt
  • Rostade tomater med kapris och hyvlad parmesan
  • Potatis med dressing på rostad aubergin, paprika, lök och olivolja
  • Focaccia med tapenade & vispat smör

309:-/person

Den gröna buffén

  • ”Carpaccio” på helbakad rotselleri med kaprisvinaigrette & örtsyrad kål
  • Fritata på potatis, färskost & lagrad hårdost serveras med lökmarmelad
  • Lins- & morotsbiffar med persilja, citron & ingefära
  • Curryyoghurt
  • Bakad tomat ”Provencale” med soyabönor & babyspenat
  • Tortellini med dillpesto, plockad dill & rostade pumpakärnor
  • Svensk gazpacho med kallpressad rapsolja
  • Matig muffin med tomat- & fetaost
  • Hummus

 299:-/person

”En skön start på året” serveras Jan-Mars

  • Rådjursbiffar med bakade lökar(Varm)
  • Gräddbrässerad jordärtskocka med dragon & lagrad hårdost (varm)
  • Liten sillmacka med matjessill & äggkräm
  • Sirapsstekt vitkål med rostad kikärta och brynt smör- & sojavinaigrette
  • ”Carpaccio” på saltbakad rotselleri med citron, gurka & rapsolja
  • Matvete med rostade betor, bladspenat & körvelmajjo
  • Kökets bröd
  • Vispat smör

 279:-/person

”Våren är här” serveras April-Juni

  • Bakad nötrulle ”Carpacccio” med svensk pesto
  • Kryddiga kycklingfärsspett med honungsglace & sotad lime
  • Fetaostyoghurt
  • Tartar av lax med gurka, yuzumajonnäs, sojapärlor & krasse
  • Sparris, ägg och färskpotatis med färska örter
  • Helrostad morot med dill, rucola & torkad ost
  • Kökets bröd
  • Vispat smör

 279:-/person

”Sommartider” serveras Juli-Sept

  • Fläskfile med dillmarinerade sommarprimörer
  • Cheesecake på potatis och kryddost med krondillsmarinerade kräftstjärtar
  • Mozzarella med variation på tomat & basilikaemulsion
  • Trädgårdssallad med crudité på rädisa & beta
  • Friterad tofu med het majonnäs och syrlig kål
  • Äppelgazpaco med citron och blomkålsgrädde med laxrom
  • Kökets bröd
  • Vispat smör

 279:-/person

”Varmt & Mustigt” serveras Okt-Dec

  • Krämig jordärtskockssoppa (Varm)
  • Nattbakad kalvstek med kantareller & bakad lök (Varm)
  • Sotad spetskål med citron & rökt fläsksida (Varm)
  • Kummin- & äppelinkokt lax med pepparrotskräm
  • Rotfrukter i senapsmajonnäs med persilja & syrad lök
  • Hårdost, ädelost, marmelad & knäcke
  • Kökets bröd
  • Vispat smör

 279:-/person

Minsta antal vid beställning är 20 personer.
Är ni färre, ring oss gärna för att se vad vi kan erbjuda.

Klicka här för att läsa mer om våra bokningsrutiner.

Vill du komma i kontakt med oss på MattiasMat? Använd detta formulär

Lämna namn och adressuppgifter så återkommer vi till dig så snart vi kan.