Buffér

”Mattiasmatbuffén”

  • Sirapsstekt kyckling med dijonaise och picklade grönsaker
  • Citrongräsbakad lax med gari, mynta och yuzu
  • Sallad ”tortellini” med chili, bakade småtomater och vispad ricotta
  • Paj med rostad broccoli och fetaost
  • Trädgårdssallad med finskuren kål
  • Kökets bröd
  • Vispat smör

239:-/person


”Kökets Favorit”

  • Fläskfilé ”Rydberg” med ölkokt lök och pepparrot (varm)
  • Bearnaisesås
  • Flankstek med svartpeppar, vitlök och persilja
  • Räk & blåmusseltartar med citrusmarinerad gurka, pepparrot och körvel
  • Broccoli”caesar” med krutonger och syrlig lök
  • Ugnsbakade rotfrukter med lagrad ost och dill (varm)
  • Råhyvlad zuccini med rostad paprika, citron & fetaost
  • Kökets bröd
  • Vispat smör & smaksatt färskost

 329:- / person


”Kallskurna”

  • Nattbakad kotlett med pestovinägrett och ruccola
  • Varmrökt kycklingbröst med rostad svampkräm
  • Serranoskinka med soltorkad tomat och oliver
  • Bladsallad med rostade frön och dijonvinägrett
  • Tomatsallad med örtricotta
  • Kökets potatisgratäng (varm)
  • Kökets bröd
  • Vispat smör

 239:- / person


”Den Asiatiska”

  • Sticky chicken med sesam, salladslök och mynta (Varm)
  • Sojamarinerad rostbiff med rostad vitlök, tamarind -och misomajonnäs
  • Laxtataki med sojapärlor, chilimajonnäs och yuzu
  • Risnudelsallad med tunt skuret grönt, kål, koriander och passionsfruktdressing
  • Curryrostad blomkål
  • Zucchinipannkaka
  • ”Smashed” gurka med sesam, limepicklad lök och koriander
  • Kökets bröd
  • Vispat smör

 299::-/person

  

”Den Italienska”

  • Carpaccio på brynt nötrulle med pestokräm och rucola
  • Chark – Salami Milano & prosciutto
  • Fläskfilé med tonnatosås & friterad kapris
  • Marinerade oliver med citron och timjan
  • Sallad tortellini med ärtaioli, rostade kikärter och babyspenat
  • Mozzarella med chili, rucola, rostade pinjenötter, olivolja & flingsalt
  • Rostade tomater ”Panzanella” med rostade oliver, bondbröd och hyvlad parmesan
  • Potatissallad med dressing på rostad aubergin, paprika, lök och olivolja
  • Focaccia med tapenade & vispat smör

319:- / person


”Den gröna”

  • ”Carpaccio” på helbakad rotselleri med dillpesto och torkad ost
  • Frittata på potatis, färskost & lagrad hårdost serveras med lökmarmelad
  • Falafel på gul ärta med paprikadressing och mynta yoghurt
  • Currymajonnäs
  • Bakad tomat ”Provencale” kronärtskocka och citron
  • Tortellini med dillpesto, plockad dill & rostade pumpakärnor
  • Grön gazpacho med rostad chiliolja
  • Focaccia ”pinza” med fänkål, tomat, oliver och Parmesan
  • Hummus

 299:-/person


”Kick off”
 – serveras Jan-Mars

  • Viltfärsspett ”Raz el hanout” med söt lök och lime (Varm)
  • Gräddbrässerad jordärtskocka med dragon & lagrad hårdost (varm)
  • Örtbakad röding med citronsmetana och chimichurri
  • Kryddrostad morot med fetaost, honung och örter
  • ”Carpaccio” på saltbakad rotselleri med senapsört, chili och mandelviägrett
  • Sallad med potatis, rostade betor, bladspenat & körvelmajonnäs
  • Kökets bröd
  • Vispat smör

 279:-/person


”Vårkänslor”
 – serveras April-Juni

  • Dijonbakad rostbiff med sirapsstekt lök och cherryvinäger
  • Bakad kyckling med ramslökskräm, ruccola och citron
  • Dragonkräm
  • Rökbakad lax med bränd citron, fetaost och rostad fänkål
  • Färskpotatis med sparris, ägg, färska örter och Almnäs Wrångebäcksost
  • Broccoli”caesar” med spenat och syrad lök
  • Kökets bröd
  • Vispat smör

 279:-/person


”Sommarfeeling ”– serveras Juli-Sept

  • BBQ- grillad flankstek med gräddfil och löksallad
  • Örtmarinerad färskpotatis med sommarprimörer
  • Paj på lagrad ost med röra på rökbakad torsk och pepparrot
  • Chilibakad röding med mangosalsa
  • Sallad med melon, fetaost, mynta och rostad kokos
  • Grillad zucchini och tomat med citrondressing, gröna blad, vitlök och hårdost
  • Kökets bröd
  • Vispat smör

 279:-/person


”Höstmys”
 – serveras Okt-Dec

  • Krämig jordärtskocka med lagrad ost och örter (Varm)
  • Kryddbakad rostbiff med kantareller, portvin & bakad lök (Varm)
  • Ingefärsrostad fläsksida med sockerstekt kål och timjan (Varm)
  • Kummin- & äppelinkokt lax med pepparrotskräm
  • Rotfrukter i senapsmajonnäs med persilja & syrad lök
  • Hårdost, ädelost, marmelad & knäcke
  • Kökets bröd
  • Vispat smör

 279:-/person

Minsta antal vid beställning är 20 personer.
Är ni färre, ring oss gärna för att se vad vi kan erbjuda.

Klicka här för att läsa mer om våra bokningsrutiner.

Vill du komma i kontakt med oss på MattiasMat? Använd detta formulär

Lämna namn och adressuppgifter så återkommer vi till dig så snart vi kan.