Buffér
”Mattiasmatbuffén”
- Sirapsstekt kyckling med dijonaise och picklade grönsaker
- Citrongräsbakad lax med gari, mynta och yuzu
- Sallad ”tortellini” med chili, bakade småtomater och vispad ricotta
- Paj med rostad broccoli och fetaost
- Trädgårdssallad med finskuren kål
- Kökets bröd
- Vispat smör
239:-/person
”Kökets Favorit”
- Fläskfilé ”Rydberg” med ölkokt lök och pepparrot (varm)
- Bearnaisesås
- Flankstek med svartpeppar, vitlök och persilja
- Räk & blåmusseltartar med citrusmarinerad gurka, pepparrot och körvel
- Broccoli”caesar” med krutonger och syrlig lök
- Ugnsbakade rotfrukter med lagrad ost och dill (varm)
- Råhyvlad zuccini med rostad paprika, citron & fetaost
- Kökets bröd
- Vispat smör & smaksatt färskost
329:- / person
”Kallskurna”
- Nattbakad kotlett med pestovinägrett och ruccola
- Varmrökt kycklingbröst med rostad svampkräm
- Serranoskinka med soltorkad tomat och oliver
- Bladsallad med rostade frön och dijonvinägrett
- Tomatsallad med örtricotta
- Kökets potatisgratäng (varm)
- Kökets bröd
- Vispat smör
239:- / person
”Den Asiatiska”
- Sticky chicken med sesam, salladslök och mynta (Varm)
- Sojamarinerad rostbiff med rostad vitlök, tamarind -och misomajonnäs
- Laxtataki med sojapärlor, chilimajonnäs och yuzu
- Risnudelsallad med tunt skuret grönt, kål, koriander och passionsfruktdressing
- Curryrostad blomkål
- Zucchinipannkaka
- ”Smashed” gurka med sesam, limepicklad lök och koriander
- Kökets bröd
- Vispat smör
299::-/person
”Den Italienska”
- Carpaccio på brynt nötrulle med pestokräm och rucola
- Chark – Salami Milano & prosciutto
- Fläskfilé med tonnatosås & friterad kapris
- Marinerade oliver med citron och timjan
- Sallad tortellini med ärtaioli, rostade kikärter och babyspenat
- Mozzarella med chili, rucola, rostade pinjenötter, olivolja & flingsalt
- Rostade tomater ”Panzanella” med rostade oliver, bondbröd och hyvlad parmesan
- Potatissallad med dressing på rostad aubergin, paprika, lök och olivolja
- Focaccia med tapenade & vispat smör
319:- / person
”Den gröna”
- ”Carpaccio” på helbakad rotselleri med dillpesto och torkad ost
- Frittata på potatis, färskost & lagrad hårdost serveras med lökmarmelad
- Falafel på gul ärta med paprikadressing och mynta yoghurt
- Currymajonnäs
- Bakad tomat ”Provencale” kronärtskocka och citron
- Tortellini med dillpesto, plockad dill & rostade pumpakärnor
- Grön gazpacho med rostad chiliolja
- Focaccia ”pinza” med fänkål, tomat, oliver och Parmesan
- Hummus
299:-/person
”Kick off” – serveras Jan-Mars
- Viltfärsspett ”Raz el hanout” med söt lök och lime (Varm)
- Gräddbrässerad jordärtskocka med dragon & lagrad hårdost (varm)
- Örtbakad röding med citronsmetana och chimichurri
- Kryddrostad morot med fetaost, honung och örter
- ”Carpaccio” på saltbakad rotselleri med senapsört, chili och mandelviägrett
- Sallad med potatis, rostade betor, bladspenat & körvelmajonnäs
- Kökets bröd
- Vispat smör
279:-/person
”Vårkänslor” – serveras April-Juni
- Dijonbakad rostbiff med sirapsstekt lök och cherryvinäger
- Bakad kyckling med ramslökskräm, ruccola och citron
- Dragonkräm
- Rökbakad lax med bränd citron, fetaost och rostad fänkål
- Färskpotatis med sparris, ägg, färska örter och Almnäs Wrångebäcksost
- Broccoli”caesar” med spenat och syrad lök
- Kökets bröd
- Vispat smör
279:-/person
”Sommarfeeling ”– serveras Juli-Sept
- BBQ- grillad flankstek med gräddfil och löksallad
- Örtmarinerad färskpotatis med sommarprimörer
- Paj på lagrad ost med röra på rökbakad torsk och pepparrot
- Chilibakad röding med mangosalsa
- Sallad med melon, fetaost, mynta och rostad kokos
- Grillad zucchini och tomat med citrondressing, gröna blad, vitlök och hårdost
- Kökets bröd
- Vispat smör
279:-/person
”Höstmys” – serveras Okt-Dec
- Krämig jordärtskocka med lagrad ost och örter (Varm)
- Kryddbakad rostbiff med kantareller, portvin & bakad lök (Varm)
- Ingefärsrostad fläsksida med sockerstekt kål och timjan (Varm)
- Kummin- & äppelinkokt lax med pepparrotskräm
- Rotfrukter i senapsmajonnäs med persilja & syrad lök
- Hårdost, ädelost, marmelad & knäcke
- Kökets bröd
- Vispat smör
279:-/person
Minsta antal vid beställning är 20 personer.
Är ni färre, ring oss gärna för att se vad vi kan erbjuda.