Personal & Utrustning

Detta är vad vi kan erbjuda

Personal

Vi hjälper gärna till med personal i samband med att man beställer catering från oss. Vi har många duktiga medarbetare med lång erfarenhet med arbete inom catering.

Serveringspersonal

Vi räknar med en serveringspersonal på 20 gäster vid en sittande middag och en personal per ca 30 gäster vid buffé eller cocktailparty.

Hovmästare

Vid arrangemang med mer än 5 serveringspersonal ser vi gärna att det finns en hovmästare med för att koordinera.

Hyr en kock

Var än en kock lägger sin kniv är hans hem. Även i ditt kök. Våra kockar står gärna till din tjänst med sitt kunnande på er middag eller bjudning och låter dig slappna av och underhålla gästerna.
Och njuta av matlagningens konst istället för att bli stressad av den.

  • Serveringspersonal – Pris: 494 kr/h
  • Hovmästare – Pris: 494 kr/h
  • Kock och kallskänka – Pris: 494 kr/h
  • Sociala avgifter är inräknade i priserna. Tiden inkluderar avfärd från vårt leveranskök till vårt leveranskök efter avslutat arbete.

Porslin / utrustning

Tycker du att ditt eget porslin är lite kantstött, eller saknar du tillräckligt med vinglas? Misströsta icke! Vi har porslin och det du behöver för festen. Dukar och servetter kan vi också fixa.

  • Grundpaket (tallrik, bestick, glas) 23 kr
  • Bröllopspaketet (lite mer tallrikar, bestick och glas) 30-40 kr
    OBS! Vid hyra av porslin skall samtligt gods återlämnas avsköljt.

Blommor till middagsbordet

Säg det med blommor men se till att språket blir rätt. Beroende på tillfälle, tidpunkt och tema så kan blommor säga helt olika saker. finstämt eller vildsint. Milt eller passionerat. Högtidligt eller vardagligt. De florister vi samarbetar med kan gestalta vad helst du vill, och utvecklar gärna dina tankar och idéer till den praktfulla verklighet du önskar.

Som du förstår är det svårt att sätta ett fast pris på detta. Det varierar från arrangemang till arrangemang och förutsätter att vi pratar med varandra först.

Har du frågor eller vill beställa catering eller buffé från oss?

Fyll i ditt namn och kontaktuppgifter så återkommer vi till dig så snart vi kan. Välkommen med din förfrågan!