Förrätter
Förrätter
- Krämig och råstekt vit sparris med emulsion på brynt smör,
torkad ost, surdegskrutong och sparrisolja (serveras maj-juli) 125:- - ”Kantarelltoast” rostad brioche med emulsion på lagrad ost och
reducerad grädde, brynta kantareller och syrad silverlök
(serveras juli-okt) 125:- - Eldad purjolök med getost, citron, honung, saltrostad mandel & syrad smålök 110:-
- Toast skagen med smörstekt brioche, riven pepparrot, citron, syrad rödlök och örtskott 110:-
- Rimmad & lättbakad torsk med forellrom, inlagd kålrabbi, gurka, räkchips samt
emulsion på soja & citrongräs 130:- - Confit på röding med brynt blomkålscrème, pepparrot och salladsskott 130:-
- Blinie med rostad blomkålskräm, löjrom, lagrad ost & syrad rödlök 175:-
- Tartar på gravad svenskt nötinnanlår med rödbeta, rostat isterband,
lättbakad äggula, friterad jordärtskocka och körvel 130:- - Jordärtskockssoppa med eldat äpple, fänkål, smulad prosciutto samt kökets smör & bröd 110:-
- Terrin på rökt gårdskyckling med confiterad tomat, rostad aioli 120:-
- Saltbakad beta med svensk lufttorkad skinka, lättrökt mozzarella, ruccolla,
reducerad balsamvinäger & torkad rödbeta 120:- - Brynt carpaccio på oxrygg med olja på sotad chilli, riven pecorino
samt brynt smör & pumpakräm 130:-
Minsta antal vid beställning är 20 personer. Är ni färre, ring oss gärna för att se vad vi kan erbjuda.