Förrätter

Förrätter

  • Krämig och råstekt vit sparris med emulsion på brynt smör,
    torkad ost, surdegskrutong och sparrisolja (serveras maj-juli)   125:-
  • ”Kantarelltoast” rostad brioche med emulsion på lagrad ost och
    reducerad grädde, brynta kantareller och syrad silverlök
    (serveras juli-okt)   125:-
  • Eldad purjolök med getost, citron, honung, saltrostad mandel & syrad smålök   110:-
  • Toast skagen med smörstekt brioche, riven pepparrot, citron, syrad rödlök och örtskott   110:-
  • Rimmad & lättbakad torsk med forellrom, inlagd kålrabbi, gurka, räkchips samt
    emulsion på soja & citrongräs   130:-
  • Confit på röding med brynt blomkålscrème, pepparrot och salladsskott   130:-
  • Blinie med rostad blomkålskräm, löjrom, lagrad ost & syrad rödlök   175:-
  • Tartar på gravad svenskt nötinnanlår med rödbeta, rostat isterband,
    lättbakad äggula, friterad jordärtskocka och körvel   130:-
  • Jordärtskockssoppa med eldat äpple, fänkål, smulad prosciutto samt kökets smör & bröd   110:-
  • Terrin på rökt gårdskyckling med confiterad tomat, rostad aioli   120:-
  • Saltbakad beta med svensk lufttorkad skinka, lättrökt mozzarella, ruccolla,
    reducerad balsamvinäger & torkad rödbeta   120:-
  • Brynt carpaccio på oxrygg med olja på sotad chilli, riven pecorino
    samt brynt smör & pumpakräm   130:-

 

Minsta antal vid beställning är 20 personer. Är ni färre, ring oss gärna för att se vad vi kan erbjuda.

 

Vill du komma i kontakt med oss på MattiasMat? Använd detta formulär

Lämna namn och adressuppgifter så återkommer vi till dig så snart vi kan.