Varmrätter

Varmrätter

  • Helbakad rotselleri med confiterad persiljerot, krämig blomkål och varm tomatsalsa   185:-
  • ”Ängasoppa” Späda vårgrönsaker, fondantkokt potatis, ragu på bondböna
    och schalottenlök samt en krämig grönsaksvelouté   (serveras maj-juli)   205:-
  • Gnocchi med kantareller, linsfylld kåldolme, ruccola och krutonger   185:-
  • Bakad kummelrygg med brynt skaldjurssmör, blomkål, körvel,
    rökt musselgräddsky och potatispuré   235:-
  • Rimmad sejrygg med skaldjurskrokett, crudité på gulbeta, körvel och vitvinssås   225:-
  • Smörstekt gösfilé med kräm på vit sparris och brynt smör,
    grön sparris, färsklök och färskpotatis (serveras maj-juli)   235:-
  • Lax ”Bouillabaisse” med tomat- & skaldjursbuljong, saffransaioli,
    crudité på fänkål samt ostgratinerat vitlöksbröd   195:-
  • Kryddglacerad fläskfilé med råstekt persiljerot, smålök, persilja, potatiskaka och rödvinssås   195:-
  • Lammrygg med ragu på cocobönor, tomat, rostad vitlök, lammsky och potatisfondant   245:-
  • Ballotine på gårdskyckling med brynt svamp, rostad kycklingvelouté,
    pommes Anna och sötsur morot   215:-
  • Oxryggbiff med kökets kryddsmör, ragu på rökt fläsk, jordärtskocka och körvel
    serveras med rotfruktsgratäng och portvinssky   235:-
  • Ankbröst med confiterat anklår, schalottenlök, friterad och
    smörkokt svartrot, puy linser & anksky   235:-

 

Minsta antal vid beställning är 20 personer. Är ni färre, ring oss gärna för att se vad vi kan erbjuda.

 

Vill du komma i kontakt med oss på MattiasMat? Använd detta formulär

Lämna namn och adressuppgifter så återkommer vi till dig så snart vi kan.