Varmrätter
Varmrätter
- Helbakad rotselleri med confiterad persiljerot, krämig blomkål och varm tomatsalsa 185:-
- ”Ängasoppa” Späda vårgrönsaker, fondantkokt potatis, ragu på bondböna
och schalottenlök samt en krämig grönsaksvelouté (serveras maj-juli) 205:- - Gnocchi med kantareller, linsfylld kåldolme, ruccola och krutonger 185:-
- Bakad kummelrygg med brynt skaldjurssmör, blomkål, körvel,
rökt musselgräddsky och potatispuré 235:- - Rimmad sejrygg med skaldjurskrokett, crudité på gulbeta, körvel och vitvinssås 225:-
- Smörstekt gösfilé med kräm på vit sparris och brynt smör,
grön sparris, färsklök och färskpotatis (serveras maj-juli) 235:- - Lax ”Bouillabaisse” med tomat- & skaldjursbuljong, saffransaioli,
crudité på fänkål samt ostgratinerat vitlöksbröd 195:- - Kryddglacerad fläskfilé med råstekt persiljerot, smålök, persilja, potatiskaka och rödvinssås 195:-
- Lammrygg med ragu på cocobönor, tomat, rostad vitlök, lammsky och potatisfondant 245:-
- Ballotine på gårdskyckling med brynt svamp, rostad kycklingvelouté,
pommes Anna och sötsur morot 215:- - Oxryggbiff med kökets kryddsmör, ragu på rökt fläsk, jordärtskocka och körvel
serveras med rotfruktsgratäng och portvinssky 235:- - Ankbröst med confiterat anklår, schalottenlök, friterad och
smörkokt svartrot, puy linser & anksky 235:-
Minsta antal vid beställning är 20 personer. Är ni färre, ring oss gärna för att se vad vi kan erbjuda.