Förrätter

Förrätter

  • Krämig och råstekt vit sparris med emulsion på brynt smör,
    torkad ost, surdegskrutong & sparrisolja (serveras maj-juli)   139:-
  • ”Kantarelltoast” rostad brioche med emulsion på lagrad ost och
    reducerad grädde, brynta kantareller och syrad silverlök
    (serveras juli-okt)   139:-
  • Confiterad morot med krispig ost & örter serveras med morotskräm, kryddig yoghurt, picklad silverlök & grön olja   119:-
  • Toast skagen med smörstekt brioche, riven pepparrot, citron, syrad rödlök och örtskott   129:-
  • Rimmad & lättbakad torsk med forellrom, gurka, körvel dillchips & skaldjursvelouté (varm)  145:-
  • Skaldjurssoppa med sallad på hummer, fänkål, apelsin & ingefära serveras med kryddfriterat rispapper, grön olja samt färskosttoast (varm) 159:-
  • Confit på röding med brynt blomkålscrème, pepparrot och salladsskott   145:-
  • Blinie med rostad blomkålskräm, löjrom, lagrad ost & syrad rödlök   189:-
  • Tartar på gravad svensk biff med rödbeta, krispigt kycklingskinn, lättbakad äggula, friterad potatis & krasse  149:-
  • Jordärtskockssoppa med eldat äpple, råstekt jordärtskocka, smulad prosciutto samt kökets smör & bröd (varm)  119:-
  • Terrin på rökt gårdskyckling med confiterad tomat, rostad aioli   129:-
  • Saltbakad beta med svensk lufttorkad skinka, lättrökt mozzarella, ruccolla,
    reducerad balsamvinäger & torkad rödbeta   129:-
  • Carpaccio på svensk oxryggbiff toppad med picklade senapsfrön, krämig pumpa, torkad ost från Almnäs picklade silverlök samt örtskott   145:-

 

Minsta antal vid beställning är 20 personer. Är ni färre, ring oss gärna för att se vad vi kan erbjuda.

 

Vill du komma i kontakt med oss på MattiasMat? Använd detta formulär

Lämna namn och adressuppgifter så återkommer vi till dig så snart vi kan.