Förrätter
Förrätter
- Krämig och råstekt vit sparris med emulsion på brynt smör,
torkad ost, surdegskrutong & sparrisolja (serveras maj-juli) 139:- - ”Kantarelltoast” rostad brioche med emulsion på lagrad ost och
reducerad grädde, brynta kantareller och syrad silverlök
(serveras juli-okt) 139:- - Confiterad morot med krispig ost & örter serveras med morotskräm, kryddig yoghurt, picklad silverlök & grön olja 119:-
- Toast skagen med smörstekt brioche, riven pepparrot, citron, syrad rödlök och örtskott 129:-
- Rimmad & lättbakad torsk med forellrom, gurka, körvel dillchips & skaldjursvelouté (varm) 145:-
- Skaldjurssoppa med sallad på hummer, fänkål, apelsin & ingefära serveras med kryddfriterat rispapper, grön olja samt färskosttoast (varm) 159:-
- Confit på röding med brynt blomkålscrème, pepparrot och salladsskott 145:-
- Blinie med rostad blomkålskräm, löjrom, lagrad ost & syrad rödlök 189:-
- Tartar på gravad svensk biff med rödbeta, krispigt kycklingskinn, lättbakad äggula, friterad potatis & krasse 149:-
- Jordärtskockssoppa med eldat äpple, råstekt jordärtskocka, smulad prosciutto samt kökets smör & bröd (varm) 119:-
- Terrin på rökt gårdskyckling med confiterad tomat, rostad aioli 129:-
- Saltbakad beta med svensk lufttorkad skinka, lättrökt mozzarella, ruccolla,
reducerad balsamvinäger & torkad rödbeta 129:- - Carpaccio på svensk oxryggbiff toppad med picklade senapsfrön, krämig pumpa, torkad ost från Almnäs picklade silverlök samt örtskott 145:-
Minsta antal vid beställning är 20 personer. Är ni färre, ring oss gärna för att se vad vi kan erbjuda.