Catering v. 24

Lunch

Måndag – Fredag 11.00 – 14.00
105:- / person

Måndag

Ugnsgratinerad falukorv med rostad tomat, bakad lök och persiljestompad potatis L

Rostad kycklingklubba med matvete, szechuanpicklad zucchini och aioli med grillad citron G

Tofu med bönnudlar, szechuanpicklad zucchini och aioli med grillad citron

Tisdag

Biffcurry med bränd purjolök, paprika och jasminris samt rostad sesam

Panerad uer med citron, sparris, rädisa, prästostkräm och kokt potatis G&L

Prästostpaj med fänkålssallad och rostade linfrön G&L

Onsdag

Långbakad ”sticky” fläsksida med syrade grönsaker, chili & sojasås serveras med basmatiris

Panerad uer med citron, sparris, rädisa, prästostkräm och kokt potatis G&L

Kikärtsbiffar med couscous, syrade grönsaker och aioli

Torsdag

Nötrulle med rotfuktsgratäng, pepparsky och rostad pumpa L

Bakad torsk med sotad lökpuré, gröna ärtor, dillsmör och potatiskaka L

Pastagratäng med soltorkadtomat, gröna sojabönor samt rostade solroskärnor G&L

Fredag

Grillad flapsteak med citronstekt kål, persilja, paprikarostad klyftpotatis och gräslöksaioli

Bakad torsk med sotad lökpuré, gröna ärtor, dillsmör och potatiskaka L

Grillad portabello med citronstekt kål, persilja, paprikarostad klyftpotatis och gräslöksaioli

Veckans sallad

Quinoa med het tonfiskröra, vårlök, sockerärtor, krossat ägg och krutonger G&L

Veckans

Fried rice med strimlat fläsk, koriander, hackat ägg och ingefärskräm

G = Innehåller gluten
L = Innehåller laktos