Catering v. 40

Lunch

Måndag – Fredag 11.00 – 14.00
99:- / person

Måndag

Pasta Alfredo med kyckling och grana padano serveras med persilja

Chorizo med buljongkokt bulgur och purjolök samt het paprikasås

Kikärtscurry med buljongkokt bulgur och purjolök

Tisdag

Skånsk kalops med morötter, kokt potatis och rödbeta

Stekt lubb med brynt smör, kapris, pepparrot och räkor serveras med kokt potatis

Pasta med halloumi, pepparrot och kapris serveras med persilja

Onsdag

Köttbullar med gräddsås, lingon och persilja samt potatismos

Stekt lubb med brynt smör, kapris, pepparrot och räkor serveras med kokt potatis

Vegetariska köttbullar med lingon och persilja samt potatismos

Torsdag

Slottsstek med timjanvelouté, pressgurka och gelé serveras med kokt potatis

Fiskgratäng med dill, vittvin, fänkål, purjolök och grädde samt duchessepotatis

Blomkålsgratäng med kidneybönor, vitvin, fänkål och grädde serveras med duchessepotatis

Fredag

Jerkkryddad kyckling med ”creamed corn” och bakad pumpa serveras med klyftpotatis

Fiskgratäng med dill, vitvin, fänkål, purjolök och grädde serveras med duchessepotatis

Jerkkryddad aubergine med gröna sojabönor och ”creamed corn” serveras med klyftpotatis

Veckans sallad

Glasnudelsallad med chili- & sesammarinerad oxrulle, spetskål, koriander samt jordnötsdip

Veckans

Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbeta