Catering v. 24
Lunch
Måndag – Fredag 11.00 – 14.00
105:- / person
Måndag
Ugnsgratinerad falukorv med rostad tomat, bakad lök och persiljestompad potatis L
Rostad kycklingklubba med matvete, szechuanpicklad zucchini och aioli med grillad citron G
Tofu med bönnudlar, szechuanpicklad zucchini och aioli med grillad citron
Tisdag
Biffcurry med bränd purjolök, paprika och jasminris samt rostad sesam
Panerad uer med citron, sparris, rädisa, prästostkräm och kokt potatis G&L
Prästostpaj med fänkålssallad och rostade linfrön G&L
Onsdag
Långbakad ”sticky” fläsksida med syrade grönsaker, chili & sojasås serveras med basmatiris
Panerad uer med citron, sparris, rädisa, prästostkräm och kokt potatis G&L
Kikärtsbiffar med couscous, syrade grönsaker och aioli
Torsdag
Nötrulle med rotfuktsgratäng, pepparsky och rostad pumpa L
Bakad torsk med sotad lökpuré, gröna ärtor, dillsmör och potatiskaka L
Pastagratäng med soltorkadtomat, gröna sojabönor samt rostade solroskärnor G&L
Fredag
Grillad flapsteak med citronstekt kål, persilja, paprikarostad klyftpotatis och gräslöksaioli
Bakad torsk med sotad lökpuré, gröna ärtor, dillsmör och potatiskaka L
Grillad portabello med citronstekt kål, persilja, paprikarostad klyftpotatis och gräslöksaioli
Veckans sallad
Quinoa med het tonfiskröra, vårlök, sockerärtor, krossat ägg och krutonger G&L
Veckans
Fried rice med strimlat fläsk, koriander, hackat ägg och ingefärskräm
G = Innehåller gluten
L = Innehåller laktos