Catering v. 05

Lunch

Måndag – Fredag 11.00 – 14.00
105:- / person

Måndag

Texasgryta med nötkött, tomat, chili, bönor och paprikastekt ris serveras med smetana L

Bratwurst med kumminstuvad kål, kokt potatis och picklad lök G

Panerad rotselleri med lins & lökragu samt kokt potatis G

Tisdag

Pannbiff med gräddsås, lingon, senapsbakad palsternacka och kokt potatis G&L

Stekt kummel med rödvinssås, bacon, smålök och champinjon serveras med potatismos L

Arancinibiff med bakade betor samt rostad svampcréme  G&L

Onsdag

Bakat kycklinglår med pasta, persilja och vitlök serveras med Grana padanocréme G&L

Stekt kummel med rödvinssås, bacon, smålök och champinjon serveras med potatismos L

Kikärtscurry med basmatiris och rostad morot L

Torsdag

Skinkstek med äppelcidersås, brysselkål och gelé serveras med kokt potatis L

Fisk- & skaldjursjambalaya med ärtor, tomat, vitlök och saffransaioli

Stekt Portabellosvamp med varm matvetesallad och tryffelmajonnäs G&L

Fredag

Panerad kyckling med chipotlecremé, rostad majskolv och stekt potatis G&L

Fisk- & skaldjursjambalaya med ärtor, tomat och vitlök serveras med saffransaioli

Gnocchi med brynt salviasmör, semitorkad tomat samt rostade pumpakärnor G&L

Veckans sallad

Tortellini med örtmarinerad kyckling, kalamataoliver, tomat och fetaost serveras med tzatziki G&L

Veckans

Biffstroganoff med basmatiris och picklade grönsaker

G=Innehåller gluten
L= Innehåller laktos