Catering v. 05
Lunch
Måndag – Fredag 11.00 – 14.00
105:- / person
Måndag
Texasgryta med nötkött, tomat, chili, bönor och paprikastekt ris serveras med smetana L
Bratwurst med kumminstuvad kål, kokt potatis och picklad lök G
Panerad rotselleri med lins & lökragu samt kokt potatis G
Tisdag
Pannbiff med gräddsås, lingon, senapsbakad palsternacka och kokt potatis G&L
Stekt kummel med rödvinssås, bacon, smålök och champinjon serveras med potatismos L
Arancinibiff med bakade betor samt rostad svampcréme G&L
Onsdag
Bakat kycklinglår med pasta, persilja och vitlök serveras med Grana padanocréme G&L
Stekt kummel med rödvinssås, bacon, smålök och champinjon serveras med potatismos L
Kikärtscurry med basmatiris och rostad morot L
Torsdag
Skinkstek med äppelcidersås, brysselkål och gelé serveras med kokt potatis L
Fisk- & skaldjursjambalaya med ärtor, tomat, vitlök och saffransaioli
Stekt Portabellosvamp med varm matvetesallad och tryffelmajonnäs G&L
Fredag
Panerad kyckling med chipotlecremé, rostad majskolv och stekt potatis G&L
Fisk- & skaldjursjambalaya med ärtor, tomat och vitlök serveras med saffransaioli
Gnocchi med brynt salviasmör, semitorkad tomat samt rostade pumpakärnor G&L
Veckans sallad
Tortellini med örtmarinerad kyckling, kalamataoliver, tomat och fetaost serveras med tzatziki G&L
Veckans
Biffstroganoff med basmatiris och picklade grönsaker
G=Innehåller gluten
L= Innehåller laktos